Színes, hordozható hangsugárzók Creative módra

Manapság a jelek szerint a hordozható hangsugárzók töltik be azt a szerepet, mint amit régebben az MP3 lejátszók, a kompakt házimozi szettek vagy a dokkolós audioeszközök. Azaz úgy néz ki, hogy boldog-boldogtalan ilyen termékekkel akarja megcsinálni a szerencséjét. Természetesen e termékcsoportban is rengeteg kétes minőségű modell akad, de azért a sok „ipari hulladék” mellett megtalálhatóak a figyelemre méltó, érdekesebb darabok is.

Creative Airwave HD
Creative Airwave HD [+]

E második csoportba tartozik a Creative által bemutatott Airwave HD fantázianevű eszköz is. Támogatja az NFC technológiát, azaz a kompatibilis személyi mobil eszközöket elegendő a közelébe tartani, és mindenféle egyéb kábel bevetése nélkül képes az azokon található zeneszámok megszólaltatására. Sőt, ellátták beépített mikrofonnal is, így telefonhívások is lebonyolíthatóak a segítségével.

Creative Airwave HD
Creative Airwave HD [+]

A vezeték nélküli átvitelhez Bluetooth technológiát használ, egészen pontosan az A2DP, HFP és HSP profilok kezelése megoldott, ami az SBC, aptX és AAC audiokodekek támogatásával kiegészítve azt jelenti, hogy elméletben képes a jó hangminőség elérésre az ily módon küldött zenei anyagok esetében is. A 3,5 milliméteres portnak köszönhetően a hagyományos úton is csatlakoztatható hozzá hordozható és asztali médialejátszó, telefon, tablet és számítógép is. Sajnos a teljesítményéről a vállalat nem szolgált információval, azt viszont elárulták, hogy akkumulátora hét órányi folyamatos működésre elegendő energiát biztosít számára.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés