Máris támogatja az LHR-es VGA-kat az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 466.47-es meghajtó két új játékra is fókuszál.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 466.47-es meghajtót, amely a Days Gone és a Knockout City című játékokhoz kínál új profilt, továbbá bevezeti a nemrég bejelentett, LHR jelzéssel ellátott GeForce-ok támogatását.

A friss csomag hibajavításokkal is szolgált, ezeket az alábbi felsorolás részletezi:

  • A Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint futtatási sebessége nem lesz többet kifejezetten lassú, ha a Bar1 beállítás aktív az alaplapok BIOS-ában.
  • A Starbase című játék mostantól nem omolhat össze GeForce RTX 20 és GTX 16 sorozatú VGA-kon

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől), 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000, 1600 (Super), 2000 (Super), 3000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.19.0218-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés