Garanciában cserélhetők a hangos Xbox One konzolok

A Microsoft Xbox One konzolja kapcsán pár felhasználó szokatlanul nagy hangra panaszkodik, amely elvileg nem ideális állapot, így az elégedetlen vásárlók sérelmezik a helyzetet.

Hirdetés

A Microsoft eddig nem adott ki hivatalos közleményt az ügyben, de most a Kotaku számára elmondták, hogy kevés Xbox One tulajdonos valóban panaszkodik a konzol hangjára. A vállalat hangsúlyozza, hogy ez a termék működését nem befolyásolja, de ha a vásárló úgy érzi, hogy valami nem megfelelő a konzol hangjával, akkor a hivatalos terméktámogatási oldalon jelezheti a hibát.

A Microsoft a ténylegesen problémás konzolokat a garancia keretében kicseréli egy újra. Valószínűleg a ventilátorral van gond, ami tulajdonképpen nem olyan egyedi probléma, hiszen egy mechanikus alkatrészről van szó, és más termékeknél is problémát okozhatnak a zajos ventilátorok. Az valóban kérdéses, hogy a leszállított eszközök szempontjából arányaiban véve mennyin jelentkezik valami gond a légkavaróval, ám amennyiben relatíve nagy ez a százalékos érték, akkor érdemes lesz kivizsgálni az okát.

Előzmények

Hirdetés