Gamdias újdonságok a térhódítás jegyében

Vezetéknélküli egérrel, RGB ventilátorokkal, kompakt vízhűtéssel, és tápegységgel jelentkezett a cég.

Európai piacokon is fokozza jelenlétét a leginkább a játékosokat és RGB-kedvelő felhasználókat megcélzó Gamdias, akiknek Zeus M1 egerét teszteltük is. Ennél a termékvonalnál maradva újdonságként a Hades M1 vezeték nélküli egeret állították ki, melynek megjelenése a közeljövőben várható.

Hades M1 vezetéknélküli eger
Hades M1 vezeték nélküli egér

Áttérve a hűtéssel kapcsolatos megoldásokra, az első újdonság az AEOLUS P1 ventilátorszéria, amelynek 12, illetve 14 cm-es PWM-es légkavaróiba rezgéscsillapító gumibetétek és folyadékcsapágyak kerültek, míg a szivárványról egy 18 darabos LED-sor gondoskodik, amelyet a külső AEOLUS Box segítségével tudunk vezérelni.

4-5 4-5
AEOLUS P1 ventilátor és az AEOLUS Box [+]

Következő termékük a CHIONE M1-240C kompakt vízhűtés, amelyen az említett 12 cm-es AEOLUS P1 ventilátorból kettő teljesít szolgálatot, és természetesen megjelenik az AEOLUS Box is. A rögzítés az elterjedt Intel és AMD foglalatokkal kompatibilis, a csövek belseje pedig teflonbevonatot kapott, hogy alacsonyabb legyen a hűtőfolyadék párolgása, és a rendszerben keletkező nyomással akár hosszabb ideig tartó terhelés során is szivárgásmentesen megbirkózzon.

CHIOME M1-240C
CHIONE M1-240C

CHIOME M1-240C réztalpa és teflonbevonatú vízcsöve CHIOME M1-240C réztalpa és teflonbevonatú vízcsöve
CHIONE M1-240C réztalpa és teflonbevonatú vízcsöve [+]

Moduláris kábelezésű tápegységekkel is rendelkezik a Gamdias, a csúcsmodell a CYCLOPS X1-1200P, amely egyrészt 1200 wattos, másrészt megkapta a 80+ Platinum minősítést is. Mint a képen is látható, RGB-ben itt sem szenvedünk hiányt, ennek vezérlése pedig a tápegység hátuljára költözött. Összesen 26 effekt közül választhatunk, ebből az egyikkel ki is kapcsolható a fényjáték.

CYCLOPS X1-1200P
CYCLOPS X1-1200P

A tápegység lapos kivitelű kábeleket kapott, a gyártó pedig 10 éves garanciával igyekszik bizonyítani, hogy belsejében minőségi alkatrészeket és igényes kialakítást találunk. Árakról, pontos megjelenésekről sajnos egyelőre egyik termékkel kapcsolatban sem állnak rendelkezésre információk.

Azóta történt

Hirdetés