Hirdetés

2019. május 25., szombat

Gamdias újdonságok a térhódítás jegyében

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Vezetéknélküli egérrel, RGB ventilátorokkal, kompakt vízhűtéssel, és tápegységgel jelentkezett a cég.

Hirdetés

Európai piacokon is fokozza jelenlétét a leginkább a játékosokat és RGB-kedvelő felhasználókat megcélzó Gamdias, akiknek Zeus M1 egerét teszteltük is. Ennél a termékvonalnál maradva újdonságként a Hades M1 vezeték nélküli egeret állították ki, melynek megjelenése a közeljövőben várható.

Hades M1 vezetéknélküli eger
Hades M1 vezeték nélküli egér

Áttérve a hűtéssel kapcsolatos megoldásokra, az első újdonság az AEOLUS P1 ventilátorszéria, amelynek 12, illetve 14 cm-es PWM-es légkavaróiba rezgéscsillapító gumibetétek és folyadékcsapágyak kerültek, míg a szivárványról egy 18 darabos LED-sor gondoskodik, amelyet a külső AEOLUS Box segítségével tudunk vezérelni.

4-5 4-5
AEOLUS P1 ventilátor és az AEOLUS Box [+]

Következő termékük a CHIONE M1-240C kompakt vízhűtés, amelyen az említett 12 cm-es AEOLUS P1 ventilátorból kettő teljesít szolgálatot, és természetesen megjelenik az AEOLUS Box is. A rögzítés az elterjedt Intel és AMD foglalatokkal kompatibilis, a csövek belseje pedig teflonbevonatot kapott, hogy alacsonyabb legyen a hűtőfolyadék párolgása, és a rendszerben keletkező nyomással akár hosszabb ideig tartó terhelés során is szivárgásmentesen megbirkózzon.

CHIOME M1-240C
CHIONE M1-240C

CHIOME M1-240C réztalpa és teflonbevonatú vízcsöve CHIOME M1-240C réztalpa és teflonbevonatú vízcsöve
CHIONE M1-240C réztalpa és teflonbevonatú vízcsöve [+]

Moduláris kábelezésű tápegységekkel is rendelkezik a Gamdias, a csúcsmodell a CYCLOPS X1-1200P, amely egyrészt 1200 wattos, másrészt megkapta a 80+ Platinum minősítést is. Mint a képen is látható, RGB-ben itt sem szenvedünk hiányt, ennek vezérlése pedig a tápegység hátuljára költözött. Összesen 26 effekt közül választhatunk, ebből az egyikkel ki is kapcsolható a fényjáték.

CYCLOPS X1-1200P
CYCLOPS X1-1200P

A tápegység lapos kivitelű kábeleket kapott, a gyártó pedig 10 éves garanciával igyekszik bizonyítani, hogy belsejében minőségi alkatrészeket és igényes kialakítást találunk. Árakról, pontos megjelenésekről sajnos egyelőre egyik termékkel kapcsolatban sem állnak rendelkezésre információk.

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.