Elképzelhetetlenül magas órajelen működik G.Skill új memóriacsomagja

A Trident Z sorozatú friss modellje az eddigi leggyorsabb, kétcsatornás működésre felkészített DDR4-es, 16 GB-os összkapacitást kínáló szett.

A G.Skill bejelentette a legújabb Trident Z sorozatú, DDR4-es memóriacsomagját, amely rendkívül gyors, 4333 MHz-es effektív órajelen üzemelő modulokat tartalmaz. Ezek a szabványos 1,2 V helyett 1,4 V-os feszültségen működnek, az időzítésük pedig CL 19-19-19-39 lesz.

Az új G.Skill Trident Z csomag különlegessége, hogy két darab 8 GB-os memóriamodulból ennyire gyors, kétcsatornás működésre felkészített csomagot még senki sem kínált kínál. Maga a G.Skill is 4266 MHz-en állt meg a korábbi leggyorsabb 8 GB-os modullal, tehát a vállalat túlszárnyalta saját magát. Ennek persze meg lesz az ára a májusi start pillanatában, hiszen a korábbi csomag 250 dollárba került, és ez még drágább lesz.

Ilyen órajel mellett különösen fontos kiemelni, hogy a JEDEC szabvány szerint a 2133 és a 2400 MHz-es órajel a szabványos 1,2 V-os feszültség mellett, de az említett termék XMP-t is támogat, amivel beállíthatók a fentebb részletezett paraméterek. Ez azonban az alaplap és a processzor szempontjából tuningnak számít, vagyis a stabilitásra akkor sincs garancia, ha a memóriamodul amúgy bírná a terhelést.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés