Új tablettel célozza a vállalatokat a Fujitsu

A STYLISTIC Q5010 igencsak ellenálló, így ideális munkatárs lehet poros környezetben is.

A Fujitsu frissítette a strapabíró tabletszériáját, így új STYLISTIC megoldás érkezik Q5010-es jelöléssel. A fejlesztés 10,1 hüvelykes, érintésre érzékeny, 4K nyomásérzékenységű Wacom EMR tollakat is támogató, IPS panelre épülő, 500 cd/m²-es fénysűrűségű kijelzővel rendelkezik, aminek felbontása 1920x1200 pixel, a meghajtásáért pedig Intel UHD Graphics 605 integrált grafikus vezérlő felel. A tablet Intel Intel Pentium Silver N5030 processzorral kérhető, ami négy magot tud biztosítani 1,1 GHz-es alapórajellel és 3,1 GHz-es turbóval. A 2400 MHz-es effektív órajelű rendszermemória LPDDR4 szabványú, a kapacitása 8 GB.

Hirdetés

Az adatok 128 GB-os eMMC tárolóra kerülhetnek, de igény esetén kérhető 256 GB is, ugyanakkor bárhogy dönt a vásárló, egy akár 512 GB-os SDXC kártya mindig bevethető további tárhelyként. A termék elől 2, hátul 8 megapixeles kamerát használ, rendelkezik Bluetooth 5.0 és IEEE 802.11a/b/g/n/ac-s Wi-Fivel, a szokásos szenzorokkal és sztereó hangrendszerrel, míg interfészek tekintetében USB 3.2 Gen1 Type-C és USB 3.1 Gen1 áll rendelkezésre.

(forrás: Fujitsu) [+]

A 600 grammnál valamivel többe nyomó tablet az IP54-es tanúsítványnak hála folyadék- és porálló, míg a MIL-STD-810H katonai szabvány szerinti tesztelés az ütések és a rázkódások ellen jelenthet biztos alapot. Ráadásul a gépben nincs ventilátor, tehát nem jelent igazán gondot a mostoha munkakörülmények közötti használata. Utóbbit elősegíti, hogy opcionálisan kézpánttal ellátott tokot is lehet venni hozzá.

A termék igény esetén kvázi notebookká alakítható az Ethernet interfészt és töltőportot is kínáló, opcionális billentyűzetes dokkoló által, de erre a célra a Fujitsu STYLISTIC Q7310-es dokkolója is befogható. A kétcellás, nagyjából tízórás üzemidőt biztosító, 31 Wh-s Li-Ion akkumulátorral rendelkező tabletből két változat érhető el, a normál mellett lehet kérni LTE modemmel rendelkező modellt, utóbbi esetben GPS is van.

A Fujitsu előtelepített Windows 10 Home vagy Pro operációs rendszerrel szállítja a STYLISTIC Q5010-et, amely lényegében már rendelhető a vállalat partnereitől.

Előzmények

Hirdetés