Kézformánkhoz alakított egereket gyártana a Formify

Az eddigiek szerint a tenyeres fogás kedvelői tehetnének majd szert egy csúcsérzékelővel szerelt, pehelysúlyú, és nem mellesleg egyedi apparátusra.

A Formify egy új startup cég, amely a számítógépes egerek piacán készül robbantani egy eléggé sajátságos szolgáltatással, kihasználva a tényt, hogy a kényelem rendkívül szubjektív dolog a beviteli eszközök világában.


[+]

Arról van szó, hogy kifejezetten a potenciális ügyfelek kezéhez akarják igazítani a megvásárolandó rágcsálót, és ehhez csupán egy fényképre lesz szükség a kacsónkról, amely alapján csinálnak egy személyre szabott modellt, amit aztán 3D nyomtatással legyártanak.


[+]

A kurzorkergetők hardveres részleteiről annyit tudni, hogy a tömeg körülbelül 55 grammnál állapodik meg, a szenzor szerepét a nemrégiben debütált, 26 000 cpi-ig skálázódó, 650 ips-os/50 g-s PixArt PAW 3395 tölti majd be 1, illetve 3 mm közötti LoD-szabályzással, miközben a főklikkek alá a mostanában gyakorta implantálásra kerülő Kailh GM 8.0 kapcsolók kerülnek. Említést érdemel, hogy a burkolat felületére specifikus textúrázást is kérhetünk, ha arra volna igényünk.


[+]

A Kickstarter kampány március 21-én vette kezdetét, és bár tervezett vételárat egyelőre nem közöltek, az bizonyos, hogy a korai támogatók 20 százalékos kedvezményre lesznek jogosultak.

Előzmények

Hirdetés