Hirdetés

Folyadékhűtéses rendszerrel érkezik a Thermaltake Level 10 GT LCS háza

Hirdetés

Úgy tűnik, a Thermaltake még lehúz néhány bőrt a Level 10 szériás házairól. Az alapmodell, az azt követő Level 10 GT és a fehér Snow Edition után most a Level 10 GT LCS modellt mutatta be, ami első ránézésre talán csak előlapjának kialakításában tér el az alap GT-től, viszont belsejébe nézve már észrevehetjük a különbséget. LCS, azaz Liquid-Cooling System, vagyis folyadékhűtéses rendszer.


[+]

Ebből már ki is található, hogy az új Level 10 beépítve tartalmaz egy ilyen rendszert, egészen pontosan a Bigwater 850T típust. A rendszer egy 330 cm³-es víztartállyal rendelkezik, a P500-as pumpa pedig 500 liter/órás teljesítményre képes, így nem okoz gondot a GPU-ra, a memóriákra, a HDD-re vagy a chipsetre rakott blokk ellátása sem. A szerelést a könnyen csatlakoztatható csövek könnyítik meg.


[+]

Emellett nincs hiány léghűtésből sem: Elöl egy 200 mm-es Colorshift szívja be a levegőt, hátul egy 140 mm-est találhatunk, oldalra is egy Colorshift 200 mm-est szereltek, alulra pedig még egy 120 mm-es rakható igény szerint. Az említett Colorshift ventilátorok központilag vezérelhetők, így beállítható, hogy pirosan, kéken, zölden, váltogatva vagy keverve világítsanak.

A Colorshift ventilátorok állásai
A Colorshift ventilátorok állásai [+]

A többi részlet a régi maradt, így a meghajtók számára két 5,25”-es, valamint öt 3,5”-es és 2,5”-es tárolókhoz használható, kimeneteinél pedig találhatunk két 3.0-s USB-t, négy 2.0-s USB-t és egy eSATA-t is. A ház microATX, ATX és E-ATX alaplapokat is tud fogadni.

A Thermaltake Level 10 GT LCS ára 359 dollár lesz, azaz néhol már meg is vásárolható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés