Flash-alapú tárolók kisebb-nagyobb méretben

A Super Talent bemutatta az új, vállalati szférába szánt DuraDrive SSD szériáját. Két típus jelent meg eddig, a DuraDrive ET2 és a ZT2 modellek személyében, amelyek SLC és MLC NAND memóriás kiadásban is elérhetők lesznek. Mindkét sorozat 16, 32, 64, 128 és 256 GB-os tárolókból áll, a fő különbség pedig a fizikai méretükben és csatolófelületükben van.

Super Talent SSD
Super Talent SSD

 

Az ET2-esek olyan 2,5”-es mérettel rendelkező készülékek, amelyek PATA interfészen csatlakoztathatók a számítógéphez, míg a ZT2-esek 1,8”-esek, és ZIF csatlakozóval szerelték fel őket a tervezők. A termékek jól bírják a szélsőséges hőmérsékleti körülményeket, ugyanis -40°C-tól +85°C-ig használhatók. A Super Talentek természetesen támogatják a terhelés-kiegyenlítés és hibajavító kódok használatát, az olvasási és írási sebességük pedig maximum 125, illetve 110 MB/s lehet. A DuraDrive-ok hónap vége felé kerülnek forgalomba.

A Patriot ezúttal néhány pendrive-val bővítette kínálatát, hiszen az Xporter sorozatba érkeznek az új Rage modellek. A NAND flash memóriás készülékek 8, 16, 32 és 64 GB-os kapacitású kiadásokban kaphatók, átviteli tempójuk pedig 27 és 25 MB/s-os olvasásnál, illetve írásnál. A gyártó kívülről gumiborítással látta el a kupak nélküli, széthúzható kialakítású, 11 x 53 x 22 mm-es méretű megoldásokat, amelyek élettartam garanciával kapható. Az áruk a kapacitástól függően 35, 50, 85 és 151 dollár lesz.

Patriot Xporter Rage pendrive
Patriot Xporter Rage pendrive

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés