A legújabb hardverek támogatásával debütál az AIDA64 új kiadása

A FinalWire az 5.90-es kiadás után 5.92-re frissítette a népszerű rendszer-információs szoftverének PC-s verzióját. A fókuszban most is a hardverek jobb, szélesebb körű kezelése, támogatása van, így az új kiadás Intel Skylake-X és Kaby Lake-X benchmarkkal és teljes AMD Radeon RX 500 támogatással érkezik. Benchmark oldalról az új generációs Intel CPU és vezérlőhíd támogatásával az AVX2 és az FMA 64 bites benchmarkok optimalizálva lettek az Intel Core Skylake-X és a Kaby Lake-X csúcskategóriás asztali processzorokhoz, rendszerinformációs téren pedig az Intel X299 Union Point vezérlőhidak valamint az Intel “Skylake-X” and “Kaby Lake-X” processzorok integrált memóriavezérlőjének támogatásával lehet számolni. A Rendszer Stabilitás Teszt, illetve a benchmarkok Advanced Vector Extensions 2 (AVX2) és Fused Multiply-Add (FMA) utasításokat, valamint az új Intel processzorok AES-NI hardveres gyorsítását használják fel.


[+]

A legújabb GPU-technológiák használatánál a többszálú OpenCL GPGPU benchmarkok, az OpenGL és GPGPU részletek, a hőmérséklet és ventilátor figyelés elérhető a legújabb vezérlőkhöz is, így a teljes AMD Radeon RX 500 szériához, az NVIDIA GeForce GT 1030, GeForce MX150 és Titan Xp kártyákhoz. Továbbá bekerült az NVMe 1.3 és a WDDM 2.2 támogatása, illetve továbbfejlesztették az AMD Ryzen 5 és az AMD Ryzen 7 processzorok és az Areca RAID vezérlők támogatást is.


[+]

Az AIDA64 kiadásainak újdonságai közé tartozik továbbá az RGB LED billentyűzet és egér támogatás, és a meglévő AIDA64 RGB LED modul kiegészítéseként a Corsair K55 RGB LED billentyűzettel és a Corsair Glaive RGB LED egér is támogatott immár. Különféle vizuális megjelenítésekkel figyelhető a CPU, a RAM, a hálózati forgalom, a hőmérséklet adatok, a ventilátorok sebességei és az energiaellátás.

A Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP, 2000, Me, NT 4.0, 98 és 95 operációs rendszerrel kompatibilis AIDA64 5.90-es verziója letölthető a hivatalos weboldalról. A megszokott próbára is van lehetőség, ami 30 napig tart. A program automatikus frissítésre is képes, melynek segítségével az AIDA64 folyamatosan naprakészen tartható. Választható a frissítések keresési gyakorisága, illetve opcionális frissítési csomag mentése helyi mappába.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés