Okostelefon méretű projektorral jelentkezett a Favi

A hordozható, kisméretű projektorok szegmensében a Favi régi versenyzőnek számít. Bár ezek a termékek egyelőre nem arattak átütő sikert, a cég továbbra is folytatja ezirányú kutatásait. Ezt bizonyítja a beszédes nevű Pico+ névre hallgató termékük is, amely 300 dolláros áron vásárolható majd meg.

Favi Pico+
Favi Pico+ [+]

A leginkább egy okostelefonra hasonlító DLP LED technológiára épülő modell lámpáinak élettartama 20 000 óra, legnagyobb fényereje 85 ANSI lumen, maximális valós felbontása 858x480 képpont. Ebből is látszik, hogy elsősorban az üzleti felhasználók számára lehet hasznos, akiknek az is nagyon fontos, hogy könnyen tudják mozgatni a projektort. Akár úgy, hogy egyszerűen csak zsebre vághassák azt, ha arra van szükség.

A DLNA kompatibilis, beépített Wi-Fivel ellátott készülék támogatja az Airplay és a Miracast technológiát is, aminek köszönhetően az okostelefonok, tabletek tartalma egyszerűen tükrözhető a vetített képen. Ezen kívül a különféle képek és videók eljuttathatóak rá egy HDMI porton keresztül is. Rendelkezik beépített médialejátszóval, amely az USB porton keresztül csatlakoztatott vagy a kártyaolvasóba dugott adattároló eszközökön található állományok megjelenítésére ad módot. Arról viszont nem szolgált részletes információval a gyártó, hogy pontosan mely formátumok kezelését biztosítja a termék. Azt viszont elárulták, hogy 5000mAh akkumulátora 3 órányi folyamatos működésre elegendő energiát biztosít számára.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Favi

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés