Hirdetés

2019. június 16., vasárnap

Útvonal

Hírek » TV & Audió rovat

Androidos miniprojektor a Geanee-től

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Egy tenyérben is elfér az MPJ-A500.

A japán Geanee nem tartozik a tradicionális projektorgyártók közé, viszont ez még nem jelenti azt, hogy ne kísérletezhetnének különféle modellekkel ebben a termékcsaládban. A cég például a közelmúltban mutatta be MPJ-A500 típusjelzésű termékét, amely a technikai specifikációk alapján egy egészen érdekes darabnak tűnik.

Geanee MPJ-A500
Geanee MPJ-A500 [+]

A 400 dollárba kerülő vetítő a piko projektorok famíliájába tartozik, azaz kicsi, könnyű, hordozható készülékről van szó, amely méretei (90,8 x 98,8 x 31,2 mm) révén, akár egy nagyobb tenyérben is elfér. A mindössze 230 gramm tömegű DLP technológiára épülő masina maximális felbontása 854x480 képpont, legnagyobb fényereje 180 ANSI lumen, az elérhető kontrasztarány pedig 1000:1, és három méteres távolságból 81 hüvelykes kép megteremtésére képes.

A DLNA kompatibilis modell rendelkezik beépített Wi-Fivel, továbbá a tervezők ellátták D-Sub, valamint HDMI csatlakozókkal is. Az előre telepített médialejátszója az AVI és MOV fájlokon kívül megbirkózik az FLV, 3GP, MP4 és MPEG videókkal, a JPEG, BMP és PNG képekkel, valamint az MP3 zeneszámokkal. Ám ha valakinek ez nem lenne elég, akkor egyszerűen letölthet hozzá egy másikat.

A termékben a vetítő mellett található egy Telechip 8925 processzorral, 1 GB DDR3 RAM-mal és 8 GB adattárolásra szolgáló memóriával megtámogatott, Android 4.0-s operációs rendszert futtató minigép is. Azaz a felhasználónak módja nyílik arra, hogy tallózgasson az alkalmazások között, akár leszedjen egy új, sokoldalúbb médialejátszót vagy futtathat játékokat is.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.