Epson AcuLaser CX37DN multifunkciós nyomtatócsalád érkezik

Hirdetés

Az Epson frissen bejelentette multifunkciós, színes nyomtatócsaládja, mely az AcuLaser CX37DN jelzést viseli, és elsősorban közepes, illetve nagyméretű munkacsoportok számára készült. A sorozat összesen négy tagból áll, és ezek képessége nagyon hasonló, azaz a modellek csupán apróságokban különböznek egymástól. Tervezésüknél elsődleges szempont volt az alacsony befektetési és lapköltség, valamint a kompakt méret, hogy a legtöbb iroda igényeihez passzoljon.

A lézeres termékek nyomtatási és lapolvasási felbontása egyaránt maximum 600x600 dpi, melegedési idejük pedig legfeljebb 37 másodperc. A gazdaságos üzemeltetésről nagyméretű AcuBrite festékkazetták gondoskodnak, míg a szerkezet terhelhetőségét 120 000 oldalban állapították meg a tervezők. A nyomtatók kétoldalas nyomatok készítésére is alkalmasak és akár 24 lap/perc sebességre is képesek. A legváltozatosabb irodai infrastruktúrába is gond nélkül beilleszthetők, hiszen támogatják a PCL6 és PS3 emulációt, az IPv6 és 802.1x technológiákat, valamint Gigabit Ethernet csatlakozóval is rendelkeznek. Opcionálisan további memóriával és merevlemezzel okosíthatjuk a multifunkciós megoldásokat.

Egy USB porton keresztül lehetőség van közvetlenül egy pendrive-ra szkennelni, valamint ha merevlemez is kerül a rendszerbe, akkor PDF, JPEG, TIFF, és XPS dokumentumok kinyomtatására is van lehetőség egy külső adattárolóról. Mint már említettük, a család négy taggal debütál. Az fent említett képességeket az alapmodell, azaz a CX37DN is birtokolja. Ehhez képest a CX37DNF fax funkcióval, a CX37DTN pedig 500 lapos kiegészítő papírtálcával (500 lap) lett gazdagabb, míg a CX37DTNF faxot és kiegészítő papírtálcát is kapott. A novemberben megjelent CX37DNF és CX37DTNF ára 989 és 1169 euró, ezzel szemben CX37DN és CX37DTN csak decemberben érkezik rendre 859 és 1045 eurós vételáron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Epson

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés