Általánosan is engedélyezhető az MFAA élsimítás az új GeForce driverben

Az NVIDIA elérhetővé tette legújabb, WHQL aláírással rendelkező, 347.25-ös meghajtóprogramját. Az új eszközillesztő a Windows 8.1, 8, 7 és Vista operációs rendszerekre telepíthető, és az Ion, valamint a GeForce 400, 500, 600, 700 (beleértve a Titan VGA-kat), illetve a 900 szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.14.0702-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-ok támogatását az NVIDIA külön meghajtóval oldja meg.

Az általános hibajavításokat is tartalmazó drivercsomag a 344.75-ös meghajtóprogramban bemutatkozó MFAA támogatását teszi általánossá, vagyis utóbbi mostantól minden olyan DirectX 10 és 11 API-t használó programban aktiválható, amelyek támogatják az MSAA élsimítást. Vannak azonban kivételek, így például a Dead Rising 3, a Dragon Age 2 és a Max Payne 3 című játékoknál így sem fog működni az MFAA.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés