Hirdetés

Elérhetővé vált a mindent is tudó LG UltraGear 27GN950

Az elsősorban gamereknek tervezett monitor UHD felbontással és 144 Hz-es képfrissítési rátával rendelkezik, de a színhűségről sem kell lemondanunk.

Már a CES előtt is tudtunk az LG UltraGear 27GN950 monitor érkezéséről, ám némi specifikáción kívül nem sok információ volt fellelhető róla. Ez most megváltozott, ugyanis az újdonság végre elérhetővé vált Európában is, ami azt jelenti, hogy az ára is publikus lett.


[+]

A már a külön UltraGear logóval ellátott monitor igazi mindenes lehet azon játékosok számára, akik tartalomgyártással is foglalkoznak, hiszen nem is az a legérdekesebb, hogy a válaszidő mindössze egy ezredmásodperc, a maximális képfrissítési ráta pedig 144 Hz, hanem hogy mindezt egy Nano IPS panelből hozták ki. A 27 hüvelykes megjelenítő UHD felbontásának, 98%-os DCI-P3 színtérlefedettségének, 10 bites színmélységének és VESA DisplayHDR 600 tanúsítványának köszönhetően olyan munkáknak is nekiállhatunk, ahol fontos a színhűség, mint például a fotó- és videószerkesztés.


[+]

Az NVIDIA G-Sync támogatású kijelzőt egy igen vékony kávákkal operáló házba rejtették, amelynek hátoldalán ott figyel a korábbi LG monitorokról már ismerős RGB gyűrű, ami a pivot módra is képes, forgatható, dönthető és állítható magasságú állvány kapcsolódási pontját veszi körbe. A talptól jobbra találjuk a csatlakozókat magába foglaló panelt, itt két HDMI és egy DisplayPort bemenet, két USB 3.0 port, illetve egy jack kimenet kapott helyet.

Az LG UltraGear 27GN950 már rendelhető a gyártó partnereitől, ajánlott ára 799 amerikai dollár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés