Hirdetés

ROG Maximus XI Extreme alaplaphoz készített monoblokkot az EKWB

Az EK-Momentum széria legújabb tagja a processzor mellett az alaplap egyéb elemeit is hűti.

Hirdetés

Az EK Water Blocks bemutatta EK-Momentum sorozatának legfrissebb modelljét, amely kifejezetten az Asus ROG Maximus XI Extreme Z390 alaplaphoz készült. Az új monoblokk nem csak az LGA1151 foglalatba illeszkedő 8. vagy 9. generációs Intel Core processzort, hanem a CPU körül elhelyezkedő VRM modulokat is képes lehűteni.


[+]

A blokkban keringő folyadék a nikkelezett réz talpon keresztül átvett hőt továbbítja a radiátor felé, a folyamatot az akril fedőlapnak köszönhetően kísérhetjük figyelemmel. A mai trendeknek megfelelően nem maradhattak ki a címezhető RGB LED-ek sem, amelyet egy 3 tűs csatlakozóval köthetünk az alaplapra, hogy aztán az Asus Aura Sync szoftveren keresztül szabjuk testre a világítás módját és árnyalatát. A felszerelést annyiban könnyítették meg a gyárban, hogy a távtartókat előre betekerték, a csomagban pedig megtaláljuk a további szükséges kiegészítőket, mint például az EK-TIM Ecotherm hűtőpasztát, vagy a felfogatáshoz elengedhetetlen hátlapot.


[+]

Az EKWB EK-Momentum ROG Maximus XI Extreme már rendelhető a gyártó weboldaláról, vételára 143 euró körül van, elérhetősége pedig a jelzett dátum szerint holnaptól esedékes.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés