Dolby Atmos térhangzással hódítana az új Bose soundbar

Önmagában se semmi a Smart Soundbar 900, de ha nem lenne elég, utólag mélynyomóval és hátsó hangszórókkal is bővíthetjük.

A Dolby Atmos az audioeszközök esetében legalább olyan, sok vásárlót vonzó kulcsszónak számít, mint néhány éve a TV-k piacán a 4K, a legtöbb értelme pedig talán a soundbarokban van, hiszen sokan azért vesznek ilyesmi eszközöket, mert egy „rendes” házimozi szett számára nincs elég hely az otthonukban.


[+]

A Dolby technológiája a Bose legújabb modelljéből, a Smart Soundbar 900-ból sem maradt ki, az üvegből és fémből készült egységben összesen hat hangszóró felel a térhangzás megvalósításáért, melyek közül kettő előre, kettő oldalra, kettő pedig felfelé néz, de a mély hangok is kaptak egy külön, hetedik hangsugárzót.

Ahogy azt a Bose soundbarjainál már megszokhattuk, az eszköz – a mellékelt távvezérlő mellett - kompatibilis az androidra és iOS-re elérhető mobil alkalmazással, mely segítségével nem csak az alapvető beállításokat végezhetjük el (beleértve a Google Assistant és az Amazon Alexa hangasszisztensek közti váltást), de bármikor elindíthatjuk a szoba feltérképezésére szolgáló ADAPTiQ funckiót is, amit a hangzás helyiséghez való optimalizálása miatt érdemes lefuttatni.

A fekete és fehér színben megvásárolható Smart Soundbar 900-ra HDMI eARC és optikai audio bemenetek, illetve egy RJ-45 csatlakozó került, és természetesen az olyan, vezeték nélküli kapcsolódási módok sem maradtak ki, mint a Wi-Fi és a Bluetooth, illetve az ezeket használó Apple AirPlay 2 és Spotify Connect. Az eszköz támogatja még a Bose SimpleSync technológiát is, melynek segítségével több Bose hangszórót és fejhallgatót is csatlakoztathatunk a soundbarral annak érdekében, hogy azokon keresztül akár párhuzamosan hallgathassuk a Smart Soundbar 900-ba kötött források hangját – ez főleg multiroom audio rendszerek esetén, vagy éjszakai mozizások alatt lehet hasznos.


[+]

A Bose Smart Soundbar 900 szeptember 23-tól lesz megvásárolható 899 dolláros áron, ha pedig tovább javítanánk a valószínűleg egyébként sem rossz hangzást, megvárásolhatjuk a soundbarra köthető, 699 dolláros mélynyomót és a két, szettben 499 dollárért kapható hátsó hangszórót is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Bose

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés