Igazi prémium kategóriás hangprojektorral rukkolt elő a Porsche Design

Beépített mélysugárzóval, és mozgatható, felfelé irányított hangszórókkal látták el az 5.1.2 csatornás Porsche Design Soundbar PDB90-t.

A hetvenes évek elején alapított Porsche Design számos más céggel működik együtt termékek fejlesztése során, de vannak teljesen saját árucikkeik is. Ilyen például a Soundbar PDB90, mellyel az otthoni hangeszközök iránt érdeklődő felhasználókat célozzák meg.


[+]

Az 5.1.2 csatornás termék teljesítményével kapcsolatban a gyártó (egyelőre) nem szolgált pontos információkkal, azt viszont elárulták, hogy rendelkezik beépített mélysugárzóval, illetve ellátták két felfelé pozícionált hangsugárzóval, amelyek bizonyos keretek között mozgathatók is. Ezzel az a cél, hogy még pontosabban vissza tudják adni az objektumalapú szabványok hangképét, hiszen a készülék támogatja a Dolby Atmos és a DTS:x formátum kezelését is.

A termékből természetesen nem hiányoznak az előzetesen programozott hangmódok, és Bluetooth kapcsolatának köszönhetően vezeték nélküli úton is eljuttathatók rá az audió tartalmak. A berendezés készülékháza alumíniumból készült, megjelenése letisztult és elegáns, ráadásul már elő is rendelhető 1200 dolláros, azaz durván 450 000 forintos áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés