Dizájnos mikrotornyok a JVC-től

A mikro tornyok általában meglehetősen konzervatívan néznek ki, harmonikusan simulnak bármilyen otthoni vagy irodai környezetbe, külön ügyelve arra, hogy ne igazán hívják fel magukra a figyelmet. Szolid elegancia jellemzi az ilyen termékeket, de mint mindenhol, itt is akadnak kivételek.

JVC EX-S1
JVC EX-S1

A JVC korábban mondjuk pont nem a merészségéről volt ismert, épp ezért tényleg kicsit meglepő, hogy az új mikro torony családjukkal szakítottak a tradíciókkal. Négyféle színben érhető el az EX-S1 típusjelzésű termék, amelyből a fa-bézs beütésű, a fehér és a fekete kimondottan jól néz ki, egyedül a rózsaszín érthetetlen, bár a japán piacon erre is biztos lesz kereslet.

Az EX-S1 a Wood Cone családba tartozik, tehát megkapta a vállalat saját fejlesztésű cseresznyefa membrános megoldását. A JVC-nél régóta erőltetik ezt a vonalat, és mára ez az eljárás a védjegyükké vált. Elvileg ennek köszönhetően elméletileg különleges tisztán zengedeznek a hangok, bár nyilván egy komoly hifi szett mellett egy ilyen eszköz a fasorban sem lehet.

Található rajta egy dokkoló az Apple termékeknek, és a frontfelületen egy USB csatlakozó, amelybe csatlakoztathatunk pendrive-ot, külső meghajtót is például, az eszköz pedig képes az ezen található tartalmak lejátszására, azonban az ide történő rögzítésre nem. A különféle CD típusok mellett az MP3 és a WMA kiterjesztésű tömörített fájlokkal is boldogul, maximális kimeneti teljesítménye 20 watt. Nyilván került bele FM/AM tuner is, és ha nem érzékel jeleket, akkor fél óra után automatikusan kikapcsol.

JVC EX-S1
JVC EX-S1

Az EX-S1 október folyamán kerül a boltokba, ám, hogy mennyit kell majd érte fizetni, azt egyelőre nem árulta el a gyártó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • JVC

Előzmények

Hirdetés