2018. április 27., péntek

Útvonal

Hírek » Digicam rovat

Digital Filter nevű alkalmazással jelentkezik a Sony

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: sonyalpharumors.com

Könnyebb kezelhetőséget és nagyobb funkcionalitást ígér a Sony új kamera alkalmazása, mely továbbra is csak fizetős opcióban érhető el.

H​i​r​d​etés

A Sony bejelentette, hogy új fényképezőgépre szánt alkalmazását, mely a beszédes Digital Filter nevet kapta és ami lehetősége biztosít a fotós számára két vagy három, eltérő expozícióval készült felvétel egyszerű összeillesztésére. Ugyan már létezik egy hasonló funkciókat betöltő, Sky HDR nevű applikáció is, az most kiadott megoldás több lehetőséget és nagyobb rugalmasságot kínál a használatot illetően. A legnagyobb különbség azonban mégis, hogy míg a Sky HDR csak kettő, addig a Digital Filter akár három kép összeillesztését is lehetővé teszi. A gyártó elmondása alapján, "a Digital Filter funkcionalitást, könnyű használatot és elődjétől is jobb képminőséget ígér".


[+]

Fontos megjegyezni még, hogy a támogatott fényképezőgépek terén is tapasztalható némi eltérés. A Digital Filter összesen 15 típussal használható (a7, a7 II, a7R, a7R II, a7s, a7s II, a6000, a6300, a6500, RX100 III-V, RX10 II-III, RX1R II), míg a Sky HDR-t az a5100-zal és három NEX-szel is használhatjuk. Ahogy elődje, úgy az új alkalmazás is csak fizetős opcióként lesz elérhető, önállóan 30 dollárért, vagy a Sky HDR birtokában 20 dollárért.

Gyártók, szolgáltatók

Hir​d​e​t​és​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.