Dell Inspiron 15R és 17R Special Edition laptopok a teljes körű szórakoztatáshoz

Nagy teljesítmény és prémium szolgáltatások sora jellemzi az Inspiron 15R és 17R Special Edition laptopokat, melyek fejlett multimédiás képességekkel és prémium hangzással rendelkeznek, miközben a gyártó nagy hangsúlyt fektetett a vételár alacsonyan tartására.

Dell Inspiron 15R Special Edition
Dell Inspiron 15R

A galvanizált alumíniumból készült vékony, de tartós házban érkező Special Edition laptopokat a Dell elsősorban családi gépnek szánja. Hardverfelépítése a kor igényeihez igazodik, a harmadik generációs, négymagos Intel Core i sorozatú processzor mellé akár 6 vagy akár 8 GB memória is kérhető. A grafikus számításokról a processzorba integrált HD Graphics 4000 IGP-n felül egy AMD Radeon HD 7730M jelzésű dedikált GPU is gondoskodhat, a megjelenítés pedig a 15,6 vagy 17 hüvelykes kijelzőn történik, melyekből opcionálisan Full HD felbontású is választható. Szintén az opcionális kiegészítők listáján szerepel a háttérvilágítással dolgozó billentyűzet is.

A tárolásért alapvetően egy beépített HDD gondoskodik (az előzetes hírek 1 TB tárkapacitású, 5400 rpm-es darabról szólnak), de a zökkenőmentes munkavégzés és szórakozás érdekében egy mSATA-n csatlakozó (várhatóan 32 GB-os) SSD is a konfiguráció része lesz, ami az Intel HM77 chipkészlet Intel Rapid Start és Smart Response technológiáinak köszönhetően gyorsítótárként funkcionál. Az alapkiépítésben szerepel még DVD-író (Blu-ray opcionális), vezetékes és vezeték nélküli hálózati vezérlő, Bluetooth 4.0 adapter, USB 3.0-s kapuk, 8 az 1-ben kártyaolvasó, HD webkamera, mikrofon, továbbá MaxxAdio 4.0-vel megtámogatott Skullcandy sztereó hangszóró.

Az Intel harmadik generációs négymagos processzoraival szerelt Inspiron 17R Special Edition és 15R Special Edition laptopok 249 990 forinttól lesznek kaphatóak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés