Hirdetés

DARWINmachine GreatWhite SHK979C: a kézzel készült egyedi ház

A San Francisco-i DARWINmachine egy igen különleges dizájnstúdió, ugyanis olyan egyedi számítógépházakkal és egyéb kiegészítőkkel foglalkoznak, amelyek futurisztikus, mégis letisztult formájukkal biztosan magukra vonják a tekinteteket. A minőségi anyagok és a professzionális megmunkálás eredménye végül egy olyan termék, melyhez hasonlót a sorozatban gyártott termékek között szinte biztosan nem találunk. A csapat most egy újabb számítógépházzal állt elő, amely sok más modelljükkel ellentétben nem tartalmaz konkrét konfigurációt, ennek kiválasztását és beszerelését a felhasználókra bízták, így semmilyen kötöttség nem terheli azokat, akik első látásra beleszerettek a házba.


(forrás: DARWINmachine) [+]

A GreatWhite SHK979C követi a gyártó eddig is alkalmazott nyitott felépítését, a formavilág letagadhatatlan rokonságot mutat elődeivel, de ez nem válik kárára, sőt. A váz és a konzolok a repülőgépgyártásban is használt alumíniumból és rozsdamentes acélból készülnek, kézműves szakértelmet és a legmodernebb CNC marógépeket ötvözve. A ház teljes mértékben fehér színű, még a matt plexilapok is fehérek, ezt ügyesen ötvözik az opcionálisan választható vízhűtés kék alkatrészeivel.


(forrás: DARWINmachine) [+]

A folyadékhűtés EKWB pumpából, tartályból, CPU és GPU blokkból (utóbbi típusa a rendelés folyamán egyeztetendő), dupla radiátorból, két 120 mm-es, kék LED-es Silenx ventilátorból és szintén kék tömlőkből áll. A házba egyébként bármilyen microATX, ATX és E-ATX alaplap beszerelhető, ezenkívül a tervezők 6 darab 2,5”-es és egy 3,5”-es adattárolónak alakítottak ki helyet, valamint lehetőség van egy slim optikai meghajtó rendszerbe illesztésére is.


(forrás: DARWINmachine) [+]

A megrendelésre 2 hét alatt megépített DARWINmachine GreatWhite SHK979C ház vételára 599 dollár, összeállított, feltöltött és letesztelt EKWB folyadékhűtéssel együtt pedig 999 dollárt kérnek érte.


(forrás: DARWINmachine) [+]


(forrás: DARWINmachine) [+]


(forrás: DARWINmachine) [+]


(forrás: DARWINmachine) [+]


(forrás: DARWINmachine) [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés