Hirdetés

In Win 303 miditorony acélból és opcionálisan edzett üvegből

Az In Win újabb házat jelentett be, ahol újra bevetik az edzett üveget, legalábbis opcionálisan. A 303-as jelű miditorony oldallapválasztás szempontjából ugyanis két (acélból készített teli, illetve edzett üveg) opciót kínál, bár azt nem említik, hogy jár-e mindkettő a csomagban, vagy már a vásárlás előtt el kell dönteni, melyiket kívánjuk. Maga az 500 x 215 x 480 milliméteres méretekkel rendelkező váz, illetve a ház anyaga – beleértve az előlapot is – acél, ennek megfelelően száraz tömege is közel 11 kilogramm.


[+]

A legfeljebb ATX méretű alaplapokat fogadó belső teret két részre osztották, egészen pontosan a felső, elforgatva behelyezhető, legfeljebb 200 milliméter hosszú tápegység elrejtésére szolgáló részt elválasztották. Legalábbis hellyel-közzel, mivel ennek a kamrának gép belseje felé eső oldalára helyezhető egy legfeljebb 360 milliméteres radiátor a ventilátoraival együtt, míg a kamra másik oldalát határoló oldallapot szellőzésre alkalmassá tették.


[+]

Az alsó részbe az alapon felül 350 milliméter hosszú VGA-k, 160 milliméter magas CPU-hűtő, valamint hátulra egy 120 milliméteres ventilátor (vagy radiátor), alulra pedig három darab 120 milliméteres szélgép kerülhet, természetesen a porszűrő mögé. Klasszikus értelembe vehető tárolórekesz az adattárolók számára nincs, a két 2,5"-es és a szintén két darab 3,5"-es HDD-t és SSD-t az alaplaptálcára rögzíthető.


[+]

Az előlapra került az USB 2.0-s és USB 3.0-s portokból két-két darab, valamint egy pár 3,5 milliméteres jack aljzat, továbbá a bekapcsoló és reset gombok is. Ugyanitt található a márkajelzés is, amit a felsorolt portokkal egyetemben kék LED-ekkel világítanak meg működés közben. A 303-as már kapható 99 eurós áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés