Hirdetés

Extrém számítógépházat villantott az X2, persze extrém drágán

A Siryus rendkívül különleges megoldás lesz, elsődlegesen azok számára, akik adnak a külsőre.

Az X2 bemutatta a legújabb számítógépházát, amelyről túlzás nélkül állítható, hogy extrém külsőt kapott. Maga a dizájn már látszatra is különleges, és tulajdonképpen ez a termék legnagyobb erőssége, vagyis kifejezetten azokat a potenciális vásárlókat célozza meg, akik adnak a külsőre.

A 45 fokban elforgatott házba akár EATX alaplap is elfér, de persze a felhasználó maradhat az elterjedtebbnek mondható ATX, microATX és Mini-ITX megoldásoknál is. Összesen hat darab 3,5 vagy 2,5 hüvelykes adattároló építhető be, illetve a gyártó a hivatalos specifikációban jelzi, hogy két darab 5,25 hüvelykes meghajtó is befér, de az a képekről nem látszik, hogy hova, így ezt az adatott érdemes fenntartásokkal kezelni, amíg nem lesz a termékről valahol tényleges teszt, ami kivesézi a legapróbb részleteket is.

Az X2 Siryus egy 74 x 24 x 69 cm-es megoldás, amibe hét darab 12 cm-es ventilátor szerelhető. Ebből három-három elölre és felülre, egy pedig hátra. Szintén befér két darab 360 mm-es radiátor a vízhűtőnek, illetve maga a ház maximum 430 mm-es VGA-kat, illetve maximum 180 mm-es processzorhűtőt képes fogadni. Az I/O panel a ház tetején helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két-két darab 2.0-s és 3.0-s USB csatlakozóval rendelkezik.

A piros, fekete és ezüst színkombinációval dolgozó X2 Siryus mindkét oldallapja átlátszó, ami manapság az RGB LED-ek fénykorában egy ilyen dizájnos háznál előnyként említhető meg. A két év garanciával rendelkező termék szállítása már tart, a tényleges árusítás pedig október 13-án kezdődik meg. Az ajánlott fogyasztói ár 260 euró, azaz a ház nem csak különleges, de drága is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés