Megérkezett a Corsair MM500 egéralátétek friss nemzedéke

Az amerikai vállalat fürgének ígérkező, (egyelőre) L-es vagy XXL-es variánsokban választható portékája ellenáll a nedvességnek.

Hirdetés

A Corsair piacra dobta az MM500-as egérpadjainak második generációját (az elsővel még 2020-as év tavaszán ismerkedhettünk meg picit jobban), amit nemes egyszerűséggel V2-nek nevez, és jelenleg kétféle méretben listáz a webshopjában.


[+]

A 3 mm-es vastagságú alátét valójában egy hibrid megoldás, hiszen az uniform szövésű szövetén speciális bevonat található, ami amellett, hogy lepergeti a folyadékokat, a környezeti páratartalom befolyásától is megóvja az újdonságot, ráadásul kedvez a könnyebb tisztíthatóságnak.


[+]

A kisebbik, Large változat 450 x 400, a nagyobbik, deskpad kivitelű Extended verzió pedig 930 x 300 mm-es dimenziókkal rendelkezik, de a peremeket mindkét esetben elvarrták a rojtosodás megakadályozása végett. Üröm az örömben, hogy az alapot a manapság egyre inkább elterjedő, asztallaphoz eltökélten ragaszkodó poliuretán/poron habszivacs helyett sztenderd gumiágy biztosítja, viszont a dolog pozitív oldala, hogy ez segít a vételár alacsonyabban tartásában.

[+]

A már megvásárolható státuszban lévő újoncok csomagolására 35, illetve 45 eurós összegekről szóló árjelzést akasztottak.

Előzmények

Hirdetés