Különlegesnek tűnő egérpadokat villantott az MSI

A vállalat újdonságai első hallásra egy olcsósított Artisan Shidenkait juttatnak az eszünkbe, amiből csinálnak deskpadot is.

Az MSI egy érdekesnek ígérkező egérpaddal adott magáról életjelet, ami kétféle méretben készül, és egy egészen egyedinek mondható felülettel kecsegteti a potenciális vásárlókat. A szóban forgó alátét kisebbik, 320 x 220 mm-es változatát Agility GD22 Gleam Editionnek, a nagyobbik, 900 x 400 mm-es verzióját pedig Agility GD72 Gleam Editionnek hívják, de mindkét modell 3 mm-es vastagsággal és varrott peremekkel rendelkezik.


[+]

Ha jól értelmezzük a sajtóanyag sorait, egy hibrid megoldásról beszélünk, amiben a szövet keveredik az üveggyöngyökkel vegyített termoplasztikus poliuretánnal, és a képlet eredménye egy abszolút sima tapintású, igen gyors, enyhén tükröződő felület, amely védett a foltokkal, valamint ráfröccsenő folyadékokkal szemben, ráadásul amellett, hogy könnyen lehűl, a bőrünkhöz tapadásra sem hajlamos. Sajnos az alsó rész az asztallaphoz eltökélten ragaszkodó poron/poliuretán habszivacs helyett szimpla gumiágy, jóllehet, ez segíteni fog az egyelőre kérdéses vételárakat picit alacsonyabban tartani.

Egy széljegyzetet megérdemel, hogy a gyártó a konvencionális textilpadokhoz képest mintegy 50 százalékkal jobb tartósságot prognosztizál termékének, de a bevezetőben említett Artisan Shidenkaiból kiindulva célszerű egy csipetnyi szkepticizmussal kezelni az efféle kijelentéseket – a puding próbája az evés lesz.


[+]

A megjelentetett képek tanúsága szerint a szerényebb kiterjedésű variáns kilapítva kerül a dobozába, azonban a deskpad kivitel már feltekerve jön majd, és bónusz gyanánt egy mikroszálas törlőkendő jár a hamarosan kapható pároshoz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Előzmények

Hirdetés