Itt az év egyik legnagyobb modding eseménye

A Cooler Master bejelentette, hogy idén is megrendezésre kerül a Case Mod World Series, amely az egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb modding eseménynek számít. A vállalat ennek megfelelően minden modder számára szeretne lehetőséget adni a kreatív alkotások bemutatására. Az idei zsűri tagjai között nagyszerű modderek szerepelnek a világ minden tájáról: Richard ‘Darthbeavis’ Surroz, Peter ‘L3P’ Brands, Brian ‘BOD MODS’ Carter, Ronnie Hara, Mathieu ‘Sassanou’ Heredia, Richard Kiers, Antony Leather.

Hirdetés

Az esemény támogatói között megtalálható a Dremel, az Intel, az Asus, az OCZ és a GeIL, aminek hála több mint húszezer dollár értékű nyeremény gyűlt össze. Az esemény már elkezdődött, bővebb információkért az alábbi oldalra kell ellátogatni. Regisztrációval február 7-ig lehet élni.

A Case Mod World Series eseményen két kategóriában lehet versenyezni: Tower Mod és Scratch Build. Előbbi egy alap átalakításáról szól, azaz a meglévő házak moddolása tartozik ide, míg utóbbi lényegében a nulláról épített megoldásokat gyűjti össze, amelyekhez nem szolgált semmilyen kész ház sem alapul.

Az idén egy új díj is átadásra kerül, amely a „Rising Star” nevet viseli és szintén a zsűri döntése alapján lesz meghatározva az a modder, akit a jövő reménységeként tarthatunk majd számon. Egy „People’s Choice” díj is kiosztásra kerül, amely a közönség szavazatai alapján lesz odaítélve.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés