Computex 2019: Thermaltake gamer perifériák özöne

A vállalat, illetve annak eSport divíziója számos perifériával lepte meg a játékos kedvű felhasználókat a Computex folyamán.

A Thermaltake standján az RGB fényárban úszó eszközök sorát a Black X RGB nevezetű rágcsáló nyitja, melynek bendőjében egy 100-tól 7200 cpi-ig skálázódó PixArt PMW 3330 szenzor teljesít szolgálatot. A mikrokapcsolók a "20 millió klikkes", kínai Omron fajtából valók, a kétzónás színorgona pedig hétféle effektet ismer.

Thermaltake NEROS RGB és Black X RGB
Thermaltake NEROS RGB és Black X RGB [+]

A NEROS RGB optikai érzékelőjéről egyelőre csak annyit tudunk, hogy legfeljebb 3200 cpi-ig lehet felsrófolni a felbontását, továbbá az RGB implementációja is csupán egyzónás. A kapcsolók itt is a népmesékbe illő 20 millió kattot ígérik, ellenben a cég nem emelte ki, hogy Omronokról volna szó. Azt viszont igen, hogy a könnyebb apparátusokat kedvelő egyének részére készült a drága.

Thermaltake Level 20 GT
Thermaltake Level 20 GT [+]

Az egérpointer hajkurászása után a gépelésen van a sor; bemutatkozik az alumínium előlapot viselő, lebegőgombos Level 20 GT klaviatúra. Természetesen mechanikus megoldásról van szó; Cherry MX Blue vagy MX Speed kapcsolókkal kerül kereskedelmi forgalomba és rendelkezik audió, illetve USB pass through funkcióval is. Magától értetődő, hogy a 16,8 millió színben pompázó RGB színkavalkád is visszakacsint ránk, jelen iterációban 13 effekttel, valamint TT RGB PLUS, Razer Chroma és Amazon Alexa kompatibilitással karöltve. A ketyere alternatív verziója a Level 20 GT Razer Switch, mely mindössze annyiban különbözik testvérétől, hogy kattogós Razer Green kapcsolókkal (valószínűleg átbrandelt Greetechekről van szó) szerelték fel a gyártósoron.

Thermaltake Commander Pro Combo (hátul) és Challenger Elite RGB Combo
Thermaltake Commander Pro Combo (hátul) és Challenger Elite RGB Combo [+]

Tasztatúra-egér párosokat is villantott a tajvani multi. Az első kombó a Challenger Elite RGB Combo nevet kapta. A patkányban egy 3200 cpi-t tudó PixArt PMW 3050 optikai szenzor dolgozik, ami a szódával még elmegy kategóriát képviseli. A billentyűzet 26 gombos anti-ghostingra képes (ebből arra következtetünk, hogy membrános kivitelű), míg a hatzónás multicolor háttérvilágítás nyolc beépített effekttel boldogítja leendő tulajdonosait.


[+]

A Commander Pro Combo dedikált médiavezérlőkkel felszerelt klaviatúrája a 24 gombos anti-ghostingon felül teljes N-Key rollovert tud, és három effekttel fűszerezi meg a hétszínű RGB fotonzáport. A hatgombos egér ismételten maximum 3200 cpi-ig nyújtózkodik, ám ezúttal ergonomikus dizájnt kapott.

Thermaltake Shock V2
Thermaltake Shock V2 [+]

Rövid helyzetjelentésünket most a Shock V2 típusjelű gamer headsettel zárjuk. A fejes 50 mm-es hangszórókkal, összehajtható, zajszűrős mikrofonnal és control boxszal egyetemben érkezik. A pánt 10 szinten állítható, hogy mindenki megtalálja a számára kényelmes pozíciót, a fület fedő rész pedig elforgatható, így egyszerűbbé válik a szerkezet szállítása.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés