Thermaltake gaming headset DTS Headphone:X v2.0-val

A PC-vel, Apple vasakkal, Xbox One-nal, PlayStation 4-gyel, Nintendo Switch-csel és mobileszközökkel összepárosítható újdonság beilleszthető a Razer Chroma "ökoszisztémába" is.

A Thermaltake legújabb, játékos kedvű felhasználókat célzó headsetje nem találta fel a spanyolviaszt, mindössze egy már piacon lévő modell némileg továbbgondolt változatának tekinthető; bemutatkozik az Argent H5 RGB. A 7.1-es virtuális térhangzásra képes, DTS Headphone:X V2.0 plecsnivel jutalmazott megoldás 50 mm-es Hi-Res sugárzókkal dolgozik a 20-tól 40 000 Hz-ig tartó frekvenciaválasz-tartományban, méghozzá 32 ohmos impedancia, illetve 118 dB-es hangnyomás kíséretében.


[+]

A 2,2 kiloohm impedanciájú, 100 és 10 000 Hz közt rögzítő és -47 dB-es érzékenységű, zajszűrős mikrofon leválasztható, míg a különböző kezelőszerveknek a 3,5 mm-es jackben végződő (és szintén leválasztható) kábelen elhelyezett, USB-s modul ad szállást. E modullal lehet például szabályozni a játék/voice chat hangerejének egyensúlyát, ki-be kapcsolgatni a surroundot, vagy akár az előbb említett mikrofont némítani. A műbőrrel bevont fülpárnák a szokásos, memóriahabos bélést kapták.


[+]

A fejpántot 15 léptékben tudjuk állítani, és a kétzónás, (Razer Chroma technológiával is) címezhető fényekkel feldobott hangszóróházak 90 fokban elfordíthatók a könnyebb szállítás/tárolás érdekében. A szoftver iTAKE névre hallgat, és nem csak a 16,8 millió színben sziporkázó LED-eket dirigálhatjuk vele, hanem a hangerőkkel, vagy éppen az equalizer beállításokkal ugyancsak elbabrálhatunk benne.


[+]

A 2 éves garanciával értékesítésre kerülő, 359 grammos periféria várhatóan még augusztus folyamán begyűjthetővé válik, amennyiben hajlandónak mutatkozunk búcsút venni egy 110 dolláros összegtől.

Előzmények

Hirdetés