Hirdetés

2018. szeptember 24., hétfő

Szponzorunk

Computex 2017: egy magyar és egy német mod az MSI standján

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Az ismert hazai modder csapat, a BaluC és Soccer páros alkotta Black-Mod mellett a DCMM-ről már ismerős arc, Stephan Ulrich nevéhez fűződő RandomDesign különleges kihívást kaptak.

Az MSI idén sem akart modok nélküli kiállítást, így két moddercsapatot is meghívott. Az egyik a hazai körökben is rendkívül aktív Black-Mod, melynek két tagját, BaluC-ot (Szabó Balázs) és Soccert (Fresli János) már bizonyára sokan ismerik, ha máshonnan nem, akkor DCMM tudósításainkból, de gyakori szereplői a Veletech Moddingversenynek és a PlayIT-en is gyakran látni őket. BaluC és Soccer az igen komoly tervezést és programozást igénylő MSI Mystic Light Sync moddal érkeztek, míg a másik csapat, a főként a DCMM-ről ismerős német RandomDesign (mely szintén két tagot számlál, de Kathrin Diederich és Stefan Ulrich közül csak az utóbbival találkoztunk) által készített MSI Space LAB moddal érkezett, mely szintén nem nevezhető hagyományos konstrukciónak.

A különleges modoknak oka is van, ugyanis az MSI mindkét csapatot egy-egy speciális megbízással látta el, melynek eredményeképpen olyan modot kellett létrehozni, ami figyelemfelkeltő, interaktív, ezáltal a látogatókat a modokkal és az MSI-vel közös játékra csábítja. De nem lőnénk le a poént, az alábbi két videóból minden kiderül!

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.