Computex 2015: a G.Skill nem aprózta el a rendezvényt

A G.Skill nem aprózta el a Computexet, így számos terméket kiállítottak elsődlegesen a játékosoknak szánt kiegészítőkre koncentrálva a Ripjaws márkanév égisze alatt.

Hirdetés

A mechanikus billentyűzetek területén a Ripjaws KM780 RGB és MX jelzésű modell érkezik. Ezek Cherry MX Red, Blue vagy Brown kapcsolókat használnak, amelyek 50 millió leütésre vannak hitelesítve. Mindkét modell USB 2.0-s interfészre köthető és a szokásos játékosoknak szánt extrákat felkínálják, mint a makrózási lehetőség hat dedikált gombbal, valamint a beállítások mentése és az azok közötti váltás. Utóbbi három gombbal valósítható meg, és ebből már az is kitalálható, hogy három beállítást lehet elmenteni.

G.Skill Ripjaws KM780 MX és RGB G.Skill Ripjaws KM780 MX és RGB
G.Skill Ripjaws KM780 MX és RGB [+]

A Ripjaws KM780 RGB és MX között a legfőbb különbség, hogy előbbi modellel a teljes billentyűzet LED-es háttérvilágítása gombonként eltérő színű lehet, míg utóbbi esetben csak egy színre van lehetőség.


[+]

Az egerek piacát az MX780 RGB fogja erősíteni, amely egy játékosoknak tervezett eszköz Avago lézeres szenzorral és 20 millió leütésre hitelesített Omron kapcsolókkal. A 32 bites ARM processzorral is felszerelt újdonság 8200 dpi-s felbontással dolgozik, amely 30g-s gyorsulásig megőrzi a precizitását, illetve a frissítési frekvencia természetesen 1000 Hz-es.

G.Skill Ripjaws MX780 RGB
G.Skill Ripjaws MX780 RGB

A felhasználó összesen 5 profilt menthet el az egér memóriájába, és mindegyik profilhoz egyedi színbeállításra van lehetőség a terméken található négy LED esetében.


[+]

Két fejhallgató is bemutatkozott Ripjaws SR910 és SV710 jelzéssel. Előbbi valós, míg utóbbi virtuális 7.1-es térhangzásra képes. Mindkettő 50 mm-es hangszórókkal dolgozik, és támogatják a Dolby Pro Logic IIx-et.

G.Skill Ripjaws SR910 és SV710 G.Skill Ripjaws SR910 és SV710
G.Skill Ripjaws SR910 és SV710 [+]

A mikrofonjuk kiszűri a környezeti zajokat, illetve a csomag része egy szoftver, amellyel a felhasználó egyénileg paraméterezheti a hangok megszólaltatására vonatkozó beállításokat.


[+]

A tápok piacára a Ripjaws PS750G és PS850G, illetve PS850P és PS1250P modellek érkeznek. Előbbi kettő értelemszerűen 750 és 850 wattot kínál 80 Plus Gold minősítés mellett, míg utóbbi két modell teljesítménye 850 és 1250 watt lesz 80 Plus Platinum minősítéssel. A tápok főbb jellemzői az alábbi képekről leolvashatók.


[+]


[+]

Végül a G.Skill elárulta, hogy érkezik a Trident Z memóriacsalád, amely a DDR4 szabványra kínál majd modulokat, illetve kétcsatornás és négycsatornás csomagokat. Sajnos egy képen kívül erről maga a vállalat sem árult el több információt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés