Hirdetés

Computer Emporium partnernap: GeIL

A GeIL előadásán természetesen a memóriákról volt szó. A vállalat már a Computex alkalmával leleplezte az új EVO TWO, Ultra Plus és Value Plus sorozatokat, melyek közül az első két széria extrém magas órajelen működő megoldásokkal fog kiegészülni.

A cég a memóriák gyártása mellett a minőségellenőrzésre is nagy hangsúlyt fektet. A forgalomba kerülő memóriák a DBT (Die-hard Burn-in Technology) eljáráson is átesnek, így az élettartam garanciával debütáló termékek minősége egy komplex tesztsorozattal lesz ellenőrizve. Ennek során a modulokat 24 órán keresztül 100 Celsius-fokos hőmérsékletnek és megemelt feszültségnek teszik ki, biztosítva, hogy csak a hibátlan példányok kerüljenek forgalomba. A tesztprotokol bevezetése drámaian csökkentette az első hónapokban előforduló hibák számát.

A GeIL a lapkákat is ellenőrzi a memóriák legyártása előtt. Ezt az EVOIII automatizált tesztgép végzi, ami figyeli a memóriachipek stabilitását, és kiszűri a problémásan működő termékeket. A Computer Emporium összesítése szerint a GeIL memóriák hibaaránya 1% alatt van, ami nagyon jó eredmény.

Végül, de nem utolsó sorban érdemes megjegyezni, hogy a GeIL a tápegységek piacát is megtámadja a Thortech márkanév segítségével. A 800, 1000 és 1200 wattos termékek várhatóan októberben kerülnek az üzletekbe.

 

  • Kapcsolódó cégek:
  • GeIL

Előzmények

Hirdetés