Hirdetés

A Chieftec E-ATX-es házak bemutatásával zárja az évet

Egy konstrukció két verziójáról van szó; az egyik üveges fronttal, a másik fémhálóssal érkezik.

A Chieftec a napokban két E-ATX-es toronyházzal frissítette fel portfólióját, amelyek egymás szinte kiköpött másai, és a különbség leginkább az előlapjuk kialakításában keresendő.


[+]

Az Apex névre keresztelt, GA-01B-TG-OP azonosítójú megoldás 495 mm magas, 230 mm széles, illetve 465 mm mély, és mind az elején, mind pedig a bal oldalán edzett üveglapok takarják a kétkamrás belsejét (az előbbi zsanérosan nyílik, ráadásul van rajta egy kis kihajtható fülecske, ami megkönnyíti a manővert). A 7 bővítőhelyes géplakba 175 mm magas processzorhűtőt, 400 mm hosszú videokártyát és három 2,5, plusz két 3,5 hüvelykes háttértárolót építhetünk be, miközben hardvereink hőmenedzsmentjét 11 ventilátorral segíthetjük, amikből négy 120 mm-es, ARGB LED-ekkel meghintett példányt gyárilag megkapunk a csomag részeként, egy DF-200 típusjelű RGB/PWM hubbal egyetemben.


[+]

A fényeket egyébként akár ASUS Aura Sync, ASRock Polychrome Sync, MSI Mystic Light Sync vagy Gigabyte RGB Fusion 2.0 technológiákkal is címezhetjük, és a vizezés elkötelezett hívei ugyancsak dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen a két becsavarozható radiátorból az egyik legfeljebb 420, a másik meg 360 mm-esre nőhet.


[+]

Az ablakos front nincs teljesen lefojtva, mivel a szélein fémhálós betétek nyertek elhelyezést, és a tetőlemez jobb elülső térrészébe telepített I/O szigeten egy USB 3.2 Gen2 Type-C kapu, két USB 3.2 Gen1 Type-A konnektor, továbbá két audio jack állomásozik a világítást vezérlő gombon kívül.


[+]

A 0,6 mm vastagságú SPCC acélvázzal megáldott, a belepakolt alkatrészeket porszűrőkkel védő holmi jobb oldallapján szellőzőrések sorakoznak, és a mesh előlapos kivitelét Apex Airnek (GA-01B-M-OP) hívják. Ez a változat még abban tér el testvérétől, hogy csak három – színes pislákolástól mentes, szabályozható fordulatszámú – légkavaró jár hozzá tartozék gyanánt, azonban ezek már 140 mm-esek. A termékek vételárát egyelőre nem közölték, de a rájuk vállalt garanciaidő egységesen 2 év.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés