Hirdetés

1U magas Level 6 rackmount szerver a Chenbrotól

A tajvani multi négyfiókos vasa költséghatékony megoldás lehet kisebb adatközpontokba, netán belépőszintű felhős szolgáltatások nyújtásához.

Hirdetés

A Chenbro egy 1U magas, megfizethető szerver barebone-nal (Level 6) adott magáról hírt; az újdonság az RB14604 névre hallgat, és egy LGA1151-es tokozású (legfeljebb 95 wattos) Intel Xeon E processzorokhoz való, C246-as vezérlőhídra épülő, micro-ATX-es Intel Server Board M10JNP2SB deszkával érkezik.


(forrás: Chenbro) [+]

A rendszer energiaellátásáról egy 80 Plus Gold hatásfokon üzemelő, 400 wattos tápegység gondoskodik, míg a hardverelemek hűtésének feladata 40 mm-es ventilátorokra hárul, miközben a légáramlást légcsatornák javítják, és a kábelek optimális elvezetéséről sem feledkeztek meg a mérnökök.


(forrás: Chenbro) [+]

A ház frontján négy darab gyorscserés fiók állomásozik, melyekbe 3,5, illetve 2,5 hüvelykes háttértárolókat egyaránt bepakolhatunk, és négy SATA/SAS backplane-t kapunk a pénzünkért. A géplak bendőjében két további 2,5 hüvelykes adattár számára van hely, és az első fiók fölé egy slim profilos optikai meghajtót is elhelyezhetünk.


(forrás: Chenbro) [+]

A 4 DIMM slotján keresztül 128 GB-nyi ECC UDIMM DDR4-2666-os memória modult támogató alaplapon egy x4-es, valamint két x8-os PCI Express 3.0 sín található, a hálózati kapcsolódás pedig 4 darab, Intel i210 kontroller hajtotta Ethernet aljzat segítségével valósulhat meg.

A leendő vásárlóknak lehetőségük van kicsit exkluzívabbá tenni a szervert, hiszen a Chenbro továbbra is készségesen készít egyedi logókat, kereteket/kávákat, hogy a rackmount házikó 100 százalékosan illeszkedjen a kliens céges imidzsébe. Az RB14604 szállítása július közepétől veszi kezdetét az Egyesült Államok és Európa területén.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés