Hirdetés

Hirdetés

Klixnetwork.huKlixnetwork.hu

Újabb 1U magas szervert mutatott be a Chenbro

A tajvani multi négyfiókos újdonsága két Xeon processzort képes elszállásolni, és egyebek mellett két darab, 10 gigabites Ethernet anya tanyázik az I/O pajzsán.

Hirdetés

A Chenbro legújabb, 1U magas szervere az RB13804 típusjelet viseli, és belsejében egy Intel C624-es vezérlőhíddal szerelt Intel Server Board S2600WFRT alaplap teljesít szolgálatot, melybe legfeljebb két darab, Cascade Lake kódnév alatt futó Intel Xeon Scalable processzort pakolhatunk, 165 wattos TDP-ig bezárólag.


(forrás: Chenbro) [+]

A 24 DIMM slotba (CPU-nként 6 csatorna) ECC-s DDR4 memóriákat passzinthatunk, és a rendelkezésre álló négy, 3,5 hüvelykes merevlemez fiók backplane-je egyaránt támogat SAS, SATA, illetve PCI Express 3.0-s NVMe megoldásokat. Belül két további, 2,5 hüvelykes háttértároló számára akad hely (ha élünk ezzel az opcióval), és még egy alacsony profilú optikai meghajtót is beépíthetünk a vasba.


(forrás: Chenbro) [+]

A teljes hosszúságú, félmagas bővítőkártyákat két, x16-os PCI Express 3.0 sín várja, de az integrált I/O, RAID és menedzsment modul szintúgy a vásár részét képezi. A hátoldalon két 10 gigabites RJ-45 csatlakozó, egy gigabites és egy MGNT port, egy 15 tűs D-Sub kimenet, továbbá három USB 3.0 aljzat figyel.


(forrás: Intel) [+]

A tápellátásról egy 80 Plus Platinum hatásfokon dolgozó, 800 wattos egység gondoskodik (de egy második példánnyal is felszerelhetjük a rendszert), miközben a hűtés feladata hat darab, 22 500-as percenkénti fordulatszámon süvítő, 40 mm-es légkavaróra hárul.


(forrás: Chenbro)

A Chenbro szokásához híven nem zárkózik el az RB13804-esek külsejének személyre szabásáról, hogy azok illeszkedjenek majd a céges imázsba. A szerver már hozzáférhető a gyártón, valamint annak partnerein keresztül.

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés