Hirdetés

2017. október 17., kedd

CES 2016: az LG teljes erővel okosotthonok felé fordul

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A vállalat a nyílt platformok támogatása mellett kulcsfontosságúnak tartja a különféle gyártók termékei közötti kompatibilitás megteremtését.

Hirdetés

Az LG a tavalyi évben már jelentős energiákat mozgatott meg annak érdekében, hogy egy komoly, összetett rendszert építsen ki az IoT, azaz az Internet of Things, tehát az egymással különféle technológiák révén állandóan kapcsolatban lévő termékek szegmensében. Az IoT mostanra az elektronikai univerzum rengeteg területét elérte, érinti a telekommunikációs, szórakoztatóelektronikai, IT iparágat épp úgy, mint a biztonságtechnikát, az autóipart, és a háztartási elektronikát, hogy csak néhány példát említsünk. Ha pedig minden a piaci résztvevők előrejelzései és tervei szerint alakul, akkor az IoT rövid időn belül az életünk megkerülhetetlen részévé válik


[+]

Dr. Skott Ahn a vállatalat kutatási-fejlesztési területért felelős vezetője a CES-en bejelentette, hogy a vállalat a jövőben még komolyabb erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy ezen a területen még erősebb pozíciókat építsen ki. E cél elérése érdekében a konszern a nyílt platformok felé fordul, és arra törekszik, hogy a különféle gyártók termékei között megteremtse a kompatibilitást, ezáltal lehetővét tegye, hogy a felhasználók azokat szervesen a saját rendszerüke integrálhassák. Azt leszögezte, hogy az okos eszközök jelenlegi és jövőbeni fejlesztéseket, két kulcstényező határozza meg: az egyszerűség, a biztonság. Az elsődleges cél tehát az, hogy az LG és a partner gyártók készülékei a jövőben megfeleljenek ezeknek az alapvető elvárásoknak.

Dr. Skott Ahn
Dr. Skott Ahn [+]

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.