Call Of Duty League kiadás készül az Astro A40 TR headsetből

A módosítás csak a dizájnt érinti, de egy meglévő füles mellé a csapatlogós borításokat külön is be lehet szerezni.

Az Astro A40 TR eddig is több különböző színváltozatban létezett, ráadásul egyik jó tulajdonsága, hogy a hangszórók külső oldalát borító lemezek mágnesen vannak rögzítve, így bármikor lecserélhetjük azt egy újra, vagy akár sajátot is tervezhetünk a gyártó weboldalán. A fejhallgatóból most egy új változat kerül piacra, amely kizárólag az Astro webáruházából lesz rendelhető, külsején pedig a Call Of Duty League, vagy a sorozatban egymással versenyző csapatok stílusjegyeit találhatjuk meg.


[+]

Az alap, fekete és fehér színeket használó verzió 150 dollárba kerül, míg a csapatlogós kivitelekért 190 dollárt kell majd fizetnünk.


[+]

Jó hír azok számára, akik már rendelkeznek A40 TR fejhallgatóval, hogy az új borítások külön is beszerezhetők 40 dolláros áron, így ha valaki nem vásárolna csak azért egy új eszközt, hogy kifejezze kedvenc csapata iránti rajongását, akkor utólag is beszerezheti a szettet.


[+]

Maga a fejhallgató specifikációit tekintve nem változott, belül ugyanazok a 40 milliméteres, 48 ohm ellenállású hangszórók dolgoznak, amik eddig, a csatlakoztatás pedig továbbra is 3,5 milliméteres jack kábelen keresztül lehetséges. A headset leválasztható mikrofont is kapott, a komfortot pedig a szövetborítású fülpárnák fokozzák.

Előzmények

Hirdetés