A Western Digital decemberben meglovagolja a COD-hullámot

A gyártó a Black Ops Cold War nevével fémjelzett limitált szériás SSD-ket dob piacra.

Nem számít újdonságnak, ha egy hardvergyártó valamilyen formában „megünnepli” egy új játék bemutatását, legutóbb például a Seagate készített egy Halo-dizájnos külső merevlemezt, most pedig a szintén adattárolókban utazó Western Digitalon volt a sor.


[+]

A bemutató apropója a Call of Duty legújabb részének, a Black Ops Cold Warnak a megjelenése volt, mely a napokban került fel a fizikai és virtuális polcokra, ennek örömére pedig a WD három, egyébként már piacon lévő SSD-jét bújtatta a játékhoz passzoló köntösbe.


[+]

A WD_BLACK P10, P50 és SN850 modellek limitált példányszámban gyártott kiadásai specifikációjukat tekintve megegyeznek az alapmodellekével, a különbség mindössze a külsőben keresendő – bár a PCIe 4.0 csatolós SN850 esetében különösebb értelmét nem látjuk az új dizájnnak, hiszen egy alaplapba illeszthető, gyakran hűtőbordával is megtámogatott belső megoldásról van szó.


[+]

A COD-os festés mellett további előnye is van a három újdonságnak, hiszen vásárláskor egy 1100 (P10), illetve 2400 (P50, SN850) COD-pontot érő vouchert is kapunk az SSD-k mellé, így aki épp egyébként is SSD vásárlás előtt áll és a játékot is most kezdi, annak talán megérheti a 109,99, 249,99, illetve 239,99 dollárt kóstáló meghajtókat választani. Az új SSD-k piacra kerülése a gyártó állítása szerint decemberre várható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés