2019. augusztus 19., hétfő

Black Ops 4 dizájnt kapott néhány ROG termék

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A limitált darabszámú gamer eszközöket vásárlók ajándékba megkapják a két hét múlva megjelenő játék egy példányát.

A Call of Duty: Black Ops széria október 12-én megjelenő negyedik epizódját is fejlesztő Activision az Intellel szorosan együttműködve készíti a játék PC-s verzióját, és a processzorgyártó segítségével talán az előző részekhez képest még jobban optimalizált terméket kapnak a játékosok. Ezzel párhuzamosan az Asus is szeretne egy darabot lecsípni a népszerű lövölde új részére várakozó leendő vásárlók táborából, ugyanis ROG termékcsaládjuk több darabja is piacra kerül a Black Ops elemeit is magán hordozó dizájnnal, az AURA Sync-képes eszközök pedig a játék alatt zajló események függvényében változó világítási effektekre is szert tesznek, ráadásul a Call of Duty: Black Ops 4 Edition névvel jelzett, limitált termékek vásárlói megkapják a játék PC-s verziójának letöltőkódját is.


[+]

A ROG Strix GL12 a gyárilag tuningolt Intel Core i7-8700K processzorral és az NVIDIA legújabb, GeForce RTX 2080 videokártyájával garantáltan a lehető legjobb minőségben lesz képes futtatni a játékot, a széria szerelmesei pedig kikapcsolt állapotban is szívesen fogják nézegetni számítógépüket az előlapon elhelyezett Black Ops logónak és a játékból ismert, koponyát ábrázoló szimbólummal feldobott üveg oldallapnak köszönhetően.


[+]

Black Ops 4 logót és koponyát kapott a ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti OC is, ezeket a két szélső ventilátor közepére helyezték el, és egy eddig még nem bejelentett, az Intel új chipsetére épülő ROG alaplap is megkapta a maga COD-odítását, a méretes halálfejet ráadásul világítással is megtámogatták.


[+]

A tavaly bemutatott, 240 Hz-es képfrissítésű, G-Sync kompatibilis ROG Swift PG258Q Call of Duty: Black Ops 4 Edition verziója gondoskodik arról, hogy fórumozás közben se feledkezzünk meg kedvenc játékunkról. A sarokban elhelyezett logón mellett a nyak aljában található LED-ek az asztalra vetítik a BO emblémát, de nem kell elkeseredni akkor sem, ha jövőre átpártolunk a Battlefield-hez, a betétet bármikor kicserélhetjük egy egyedi darabra is. Bár egy routert általában szokás elrejteni a kíváncsi szemek elől, a ROG Rapture GT-AX11000-re is rádobtak néhány plusz emblémát, hátha így már büszkébben tesszük ki a dohányzóasztal közepére abban a hitben, hogy nagyobb benyomást teszünk az áthívott leányzóra.


[+]

Végezetül a beviteli eszközök sem maradhattak ki a jóból, a ROG Strix Flare mechanikus billentyűzet, a Gladius II Origin és a Strix Edge egérpad is nagy „betűkkel” hirdeti, hogy a kedves gazdája mivel tölti legszívesebben az idejét, előbbi a csuklótámaszra és a numerikus pad feletti bevágásra kapott néhány szimbólumot, az egér és az egérpad pedig a ROG emblémát cserélte le a Black Ops logóira. A perifériák árai rendre 190, 110 és 40 dollár körül alakulnak, a ROG Strix GL12 16 GB memóriával és 256 GB SSD-ből, valamint 2 TB HDD-ből álló tárhellyel 2600 dolláros áron lesz kapható, az előrendelések már elindultak.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.