Jó drágán jön a Bose új aktív zajszűrős fejhallgatója

A már előrendelhető Headphones 700 headsetként is használható.

A Bose bejelentette, hogy június végétől elérhetővé teszi új, felső kategóriás fejhallgatóját. A Headphones 700 fantázianevű termék már előrendelhető 400 dolláros, azaz körülbelül 112 000 forintos áron.

Bose Headphones 700
Bose Headphones 700 [+]

A készülékről sajnos konkrét technikai specifikációkat nem nagyon árult el a cég, így nincs információ a frekvenciaátvitelről, impedanciáról vagy az érzékenységről. Annyit lehet tudni, hogy állítólag fejlett aktív zajszűrős eljárással látták el, amely hatékonyan szűri ki a hangokat. A Bluetooth technológia révén vezeték nélkül is eljuttathatóak rá a különféle tartalmak, és akkumulátora 20 órányi üzemidőt garantál. Érintésérzékeny kezelőpanel is van rajta, amelyet a készülékház külső felén helyeztek el a tervezők, azaz a hangszóróházat kell simogatni, ha fel akarjuk tekerni a hangerőt.

Bose Headphones 700
Bose Headphones 700 [+]

Beépített mikrofon is van, amelynek köszönhetően headsetként is használható, vagyis alkalmas például telefonhívások lebonyolítására. A termék arra is képes, hogy a külső zajokat, hangokat adja vissza a hangszórók segítségével, így nem kell levenni a fejről akkor sem, ha valaki beszél a felhasználóhoz, vagy szimplán csak tudni szeretné, hogy mi történik a külvilágban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Bose

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés