Hirdetés

Ergo talpas monitorral támad a BenQ

Érkezik a 4K felbontású, HDR támogatású BenQ PD3205UA, amely számos extrát kapott.

A BenQ továbbra is gőzerővel nyomul a monitorok szegmensében, legalábbis erre utal, hogy a vállalat egy egyáltalán nem szokványos készülékkel jelentkezett. Ez a BenQ PD3205UA típusjelzésű modell, amely legkülönlegesebb tulajdonsága a speciális Ergo talp. Ez az asztalra csavarozható periféria a képernyő a megszokottnál pontosabb, sokoldalúbb pozícionálására ad módot, hiszen lehetővé teszi a képernyő forgatását, tolását, húzását, döntését, forgatását, és magasságának emelését is.


[+]

A termék egy 31,5 hüvelykes, 3840x2160 képpont felbontású 10 bites IPS LED LCD panelt kapott. Maximális fényereje 350 cd/m², és a gyártói információk szerint szavatolja a nagy dinamikatartományú tartalmak megjelenítését is. A maximális képfrissítési frekvenciája 60 Hz, válaszideje pedig 5 ms (GTG) azaz játékra nem ez a legjobb megoldás.

A modell lehetővé teszi a kép-a-képben mód használatát, nem hiányzik belőle a KVM kapcsoló, és jár mellé egy távirányító is, amely jelentősen megkönnyíti kezelését, mint ahogy az is, hogy magyar nyelven is kommunikál. A termék ajánlott fogyasztói ára 800 euró, tehát mintegy 315 000 forint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • BenQ

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés