Hirdetés

Bemutatkozott az FSP új, kívül marcona, belül tágas háza

Elsősorban tápjairól ismerjük az FSP-t, de egy ideje már házakat is kínál. Legújabb modellje a CMT 210 egy ablakos oldalfalú, 432 mm magas, 460 mm mély és 200 mm széles miditorony. Játékosoknak szánják, de szerencsére nincs túlcsicsázva. Négyféle színkombinációban érkezik, de ez csak az előlapi panelen lévő betéteket érinti. Homlokzatát a Hydro G tápokéra hasonlító ráccsal borították be, külső meghajtóhelye nincs, oldallapját hatalmas ablak díszíti, amin keresztül belátni a hardverre. Előlapjának felső részén három USB kapu található, ebből kettő gyors USB 3.0-s.


[+]

Belül a legmodernebb házépítési trendeket láthatjuk. Az előlapon azért nincs meghajtóhely, mert három 120 mm-es ventilátort fogadó, 360 mm-es radiátor tehető mögé. Hogy elférjen, a három 3,5 hüvelykes helyet kicsit hátrébb tolták a táp felé, a három 2,5 hüvelykes hely közül pedig kettő ráfordítottak a ház alaplapot tartó oldalára. Rögzítésük egyszerű, elég a lemezre pattintani őket. A harmadik 2,5 hüvelykes tárolót a 3,5 hüvelykesek dobozára lehet rögzíteni.

Alaplapból legfeljebb ATX formátumút fogad az FSP CMT 210, a processzorhűtő akár 160 mm magas is lehet, a grafikus kártyák 360 mm-ig nyújtózkodhatnak. A hűtésről elöl három és hátul még egy LED-es, 120 mm-es ventilátor gondoskodik. Az elöl be, hátul ki szellőzési képletet nem zavarták össze oldalsó vagy a tetőre szerelhető ventilátorokkal. Az árazással és piaci megjelenéssel kapcsolatban egyelőre sajnos nincs információnk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés