Végre tényleg megérkezik a piacra az Acer Iconia Tab A100 tablet

Idén tavasszal, a CeBIT kiállításon mutatkozott be az Acer kis tablete, az Iconia széria A100 modellje, mely már néhány hónapja előrendelhető státuszba került, kontinensünkön azonban csak most kerül hivatalosan is forgalomba. Ráadásul a frissítésekkel sem kell bajlódni majd, az Acer ugyanis már a legújabb, 3.2-es Androidot teszi a táblagépekre, abszolút naprakészre téve így. A mindössze 410 grammos tömegű gépezet 7”-es képátlójú érintőképernyőt kapott, aminek felbontása 1024x600 pixeles.

Kétmagos, 1 GHz-es órajelű NVIDIA Tegra 2 processzora megfelelő teljesítményt nyújt a használathoz, ami kiteljesedhet filmnézésben, akár 10.3-as flash tartalmakat alkalmazó weboldalak böngészésében, vagy éppen zenehallgatásban és olvasásban, amik mellett természetesen még a 3D-s játékok is futtathatók. MicroSD kártyával tovább bővíthető 8 GB-os beépített háttértára, HDMI kimenetén pedig a mozgóképek nagy felbontásban jeleníthetők meg külső eszközön. Kapott két webkamerát is: a képernyő felett, szemben egy 2 megapixeles lapul, a tablet hátára pedig egy 5 megapixeles került, mely 720p-s felbontású videók felvételére is alkalmas. Hálózati eszközeinek sorát N-es Wi-Fi kártyája és 2.1-es Bluetooth adaptere alkotják.

Az Acer Iconia Tab A100 első körben kék színben lesz kapható augusztustól 300 dolláros áron, de októberben piros külsővel is megvásárolható lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés