Hirdetés

A Gamdias szellős házat prezentált a viszonylag olcsó megoldások piacán

A visszafogott külsővel megáldott Talos E3 kapott egy szellőzőrésekkel bőségesen ellátott testvért.

A Gamdias elkészítette idén tavasszal debütált miditornyának szellősebb kiadását, a feketében és fehérben egyaránt elérhető Talos E3 Mesh-t.


[+]

Amint az a ház nevéből adja magát, a 447 mm magas, 210 mm széles és 363 mm mély, 7 bővítőhelyes modell letisztult vonalvezetésű előlapjának tekintélyes részét 5 mm-es légrések borítják, amelyek a balról edzett üveglappal határolt, kétkamrás beltér felső szegmensét látják el friss levegővel.

[+]

A 4,72 kilogrammos, alaplapokat ATX formátumig támogató géplak két porszűrővel védett belsejében 160 mm magas processzorhűtők, 300 mm hosszú videokártyák és 150 mm-es tápegységek férnek el, háttértárolók részére pedig két 2,5, egy 3,5, plusz egy 2,5 vagy 3,5 hüvelykes meghajtóhely áll rendelkezésre.

[+]

Az alkatrészek számára legfeljebb öt ventilátorral biztosítható a hőmérsékleti szempontból tolerálható élettér, amelyekből három 120 mm-es, ARGB LED-ekkel megtűzdelt példányt gyárilag mellékelnek. Radiátorokból három fér el, de ha előre 360 mm-eset szeretnénk rakni, a gazdagon perforált tápkamrában megülő, kéteszközös kombókeretet el kell távolítanunk.


[+]

A tetőlemez jobb elülső kvadránsának peremén telepedett meg a két audio jacket, egy USB 3.0, valamint két USB 2.0 kaput tartalmazó csatlakozópanel, és a bekapcsoló mellett egy fényeket vezérlő gombnak is szorítottak itt helyet.


[+]

Az újdonság vételárát egyelőre nem tudni, de ha az elején üveget hordó előd (szín függvényében) 60/65 dollárjából indulunk ki, 70/75 dollár körüli összegeket tartunk valószínűnek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés