- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
Új hozzászólás Aktív témák
-
"4,4 kg." - Nincs több kérdésem. Lassan ezek a kartonpapír sz*rok lesznek csak 30-40k forintért a piacon, természetesen mindegyikben benne a gagyi, kóbor macskák és szarkák dobálására jó ventilátor, és (ami nagyon fontos, hogy) árdzsíbí. Ezért fizetek 5-10k forint felárat, hogy megvegyem a műanyag hulladékot.
-
Külsőre tényleg olyan mint egy Lian Li Lancool 205 Mesh, csak a lyukak nagyobbak, meg kicsivel rövidebb. Nem rossz ez ennyiért, aszondom. Biztos létezik olcsóbb, de úgy érzem, hogy ez jó ár-érték arányt képvisel. Első Gamer PC-s gépháznak beválik.
-
Találtgyerek
veterán
Emlékszem az első komolyabb gépemre.
Lehettem talán 14-15 éves. Kaptam egy AMD 2500+ Barton magos gépet a helyi számtech boltból.
Olyan szar ház és procihűtés volt a konfigban, hogy fél óra játék után lekapcsolt. Rájöttem, hogyha nyitott ablaknál játszok, akkor bírja órákig. Az első héten nem is jeleztem otthon, hogy baj van, nehogy elvigyék a gépet. Télen szétfagyva játszottam egész héten az NFS-el és utána visszaküldtük hűtő cserére.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Az megint más, de az utóbbi időben ez is javuló tendenciát mutat a nagyobb üzleteknél. Persze a konfig árához képest szinte mindig alálövik (kivéve mondjuk komplett ROG konfigok), ahogy a tápot is sokszor, de ettől függetlenül jóval gyakoribbak a már teljesen használható példányok a néhány évvel ezelőttiekhez képest.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Azért általában aki sok százezerért vesz VGA-t, nem 70 dolláros házba építkezik.
-
Találtgyerek
veterán
Komolyabb kártyák már nem igen férnek el ebbe a házba. A 3000-es szériában is már bőven voltak 30cm felett az 4000-es meg még nagyobb.
-
Piftuka
veterán
Azért beleférhetett volna még a "csomagba" a ház elejére is egy porszűrő.
(Mert egyébként egészen korrekt darabnak tűnik a "jól szellőző" kategória tagjainak sorában...)
-
TeeBee73
veterán
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Úgy látom, porszűrő csak felülre/alulra került, ez így beszippant még egy szúnyogot is.
-
Meshez képest nem túl nagyok azok a lukak?
-
TeeBee73
veterán
Átcímkézett Lian Li Lancool 205 mesh?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Óvodások homokozója
- Star Trek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- sziku69: Szólánc.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- Montech King 65 Pro BONTATLAN!!
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő