Hirdetés

Belépő szinten újított a Corsair a Carbide házsorozatban

A letisztult külsejű 270R miditoronyból lesz ablakos és teli oldallapos kiadás is.

Újabb házzal, egészen pontosan egy miditoronnyal bővítette a Corsair a Carbide házcsaládot. A szérián belül olcsónak számító, oldallaptól függően 60 és 70 dolláros 270R típusjelzésű, 509 x 210 x 460 milliméteres kiterjedésű ház kívülről igen letisztult, ami annak is köszönhető, hogy nincsenek külső rekeszek, ezáltal semmilyen 5,25" vagy 3,5" rack vagy előlapi panel beszerelésére nincs lehetőség.


[+]

Belsejét alapvetően meghatározza az alsótápos elrendezés, de itt is követték a "rend a lelke mindennek" nézetet. A tápot egy takarólemezzel fedtek el, hogy letisztultabb látványt nyújtson a beltér, míg a 2-2 darab 2,5"-es és 3,5"-es tároló számára kialakított felfogatási pontot is az alaplaptálca hátuljára száműzték. Emellett gondoskodtak arról is, hogy minden kábelből a lehető legrövidebb szakasz látszódjon csak.


[+]

Kompatibilitás oldaláról a Carbide 270R legfeljebb ATX méretű alaplapokat fogad, de a Mini-ITX és microATX beszerelésére is van lehetőség. A tápegység szintén ATX szabványú, legfeljebb 225 milliméter hosszú lehet. A CPU-hűtő magasságára és a VGA hosszára vonatkozó korlát 170 és 370 milliméter. A szellőzés tekintetében sem mutat újat a ház, a hűvös levegőről az előre beszerelhető két darab 140 vagy három darab 120 milliméter átmérőjű, opcionális légkavaró gondoskodhat, míg a meleg kifújását a hátulra gyárilag beszerelt egy darab 120 milliméteres, illetve a tetőre felerősíthető két darab 120/140 milliméteres, de opcionálisan beszerelhető szélgép gondoskodik. Természetesen a vízhűtés beszerelése is támogatott: előre legfeljebb 360, hátulra 120, felülre pedig maximum 240 milliméteres radiátorok rögzíthetőek.


[+]

A két USB 3.0-s és két 3,5 milliméteres jack aljzatból álló I/O szekció a bekapcsoló és reset gombbal, illetve az állapot-visszajelzőkkel egyetemben viszonylag rejtve, a ház jobb oldalára, kvázi az előlap jobb oldalába süllyesztve található.


[+]

Mint azt említettük, a Corsair Carbide 270R 60 dollárba kerül teli oldallappal, míg ablakos kivitelben 70 dollárt kérnek érte. A szállítás már megkezdődött.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés