Befutott az MSI AP16 Flex egybegépe

Hirdetés

Az AP16 Flex elnevezésű gépről először a január elején megrendezett CES során hallatott az MSI, mostanra pedig már elérte végleges formáját a termék, így piacra kerülhetett. A szóban forgó modell egy 15,6"-os HD kijelzőre épül, ami egyszerre 10 különböző ponton képes érzékleni az ujjainkat. A processzor szerepét az Intel Bay Trail platform egyik családtagja tölti be, konkrétan a Celeron J1900-as modell. Az alacsony, csupán 10 wattos fogyasztás okán a processzor passzív hűtéssel is megelégszik. A központi egység mellé alapból 4 GB memória társul, ami legfeljebb 8 GB-ra bővíthető egy megfelelő DDR3L SO-DIMM modul segítségével.

A háttértár szerepét 2.5“ meghajtó, vagy flash-alapú eMMC töltheti be, a hálózati csatlakoztatásról pedig Gigabit Ethernet és IEEE 802.11ac-s (vagy IEEE 802.11b/g/n-es) Wi-Fi gondoskodik.

A két kilogrammos, kitámasztható, vagy akár falra is szerelhető gépben mindezen felül egy USB 3.0 és három USB 2.0 port, kártyaolvasó (SD, MMC, MS), illetve webkamera is helyet kapott. Az AP16 Flex árazásáról egyelőre nem tudunk pontos információt adni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés