Az iriver az E300 típusjelzésű PMP-vel bővíti a lejátszói körét

Hirdetés

Az iriver az első márkák között volt, amely megjelent a hordozható multimédiás eszközök piacán. Nem túlzás azt állítani, hogy a cég meghatározó szerepet tölt be, elsősorban persze a távol-keleti piacon. A 2008-ban kiadott E100, és a 2009-es E150 is milliószámra kelt el, úgyhogy a vállalat vezetői talán joggal bízhatnak abban, hogy a család legfiatalabb tagja, a most bemutatkozó E300 is hozza az elvárt eredményeket.

iriver E300
iriver E300

A kialakításában a korábbi termékek formavilágát idéző modell öt színben - fekete, fehér, rózsaszín, narancs és kék - érhető majd el. 2,4 hüvelykes LCD kijelzője 320x240 képpont megjelenítésére képes. Három változatban kerül majd a boltokba, amelyek között lesz egy 2 GB beépített memóriával rendelkező, egy 4 GB-os, és egy 8 GB tárolókapacitású modell, ám a kártyaolvasónak köszönhetően ez akár négyszeresére is növelhető.  Az integrált tunernek, valamint a mikrofonnak hála rádiózásra, és diktafonként is használható. 32 előre eltárolt equalizer beállítást kínál, és az MP3 mellett megbírkózik a WMA, az OGG, a FLAC, az APE és az ASF kiterjesztésű fájlokkal is. Videok esetében az AVI és a WMV jöhet szóba, állóképnél pedig a JPG, BMP, PNG és GIF formátumok jeleníthetők meg.

Az akkumulátor által biztosított működési időről nem sokat lehet tudni, azt viszont igen, hogy a 4 GB-os E300 92 dollárba, a 8 GB-os pedig 110 dollárba kerül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés