Hirdetés

AOC monitortrió hasznos extrákkal

Hirdetés

Az AOC kihasználja az időszakos csendet a monitorpiacon, és bejelentették az Aire Black LED névre keresztelt termékcsaládot, mely három kijelzőt vonultat fel. A LED-es háttérvilágítással operáló termékek közül a 20”-es e2043Fk, a 22”-es e2243Fwk, valamint a 23”-es e2343Fk érkezik. Ezek a 12,7 mm vékony monitorok TN panelt alkalmaznak, így 170 fokos vízszintes és 160 fokos függőleges betekintési szögekkel, valamint 5 ms-os válaszidővel rendelkeznek, továbbá a dinamikus kontrasztarány mindhárom modell esetében 50 000 000:1.

A DVI-D bemenettel felszerelt versenyzők támogatják a Screen+ technológiát, ami képes a képernyőt négy egyenlő részre osztani, egyszerre megjelenítve négy virtuális munkaasztalt. Szintén elérhető az e-Saver funkció, amely lehetővé teszi a felhasználó számára az egyénileg definiált energiatakarékossági módok alkalmazását, továbbá a termékek készenléti fogyasztását 0,1 watt alá szorítja. A kijelzők egyébként aktív működés mellett átlagosan 15 wattot igényelnek, aminek hála megszerezték az EPEAT Gold minősítést.

Az AOC az Aire Black LED monitorok szállítását már megkezdte, vagyis a termékek a következő héten már a boltok polcaira is felkerülhetnek. Az árazás a mérettől függően 129, 149 és 179 dollár lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AOC

Előzmények

Hirdetés