Űrkalandra sarkall az új AMD Software

A 23.8.2-es, WHQL aláírással rendelkező szoftvercsomag egy hibajavítást is kínál

Az AMD elérhetővé tette a 23.8.2-es verziószámú AMD Software kiadást, amely a Starfield című játékokhoz kínál megfelelő profilt, és ez az előző eszközillesztőhöz viszonyítva akár 16%-kal nagyobb sebességet is lehetővé tesz. A friss csomag egy hibát is korrigál, így a Baldur's Gate 3 DirectX 11-es módja többet nem lesz instabil az egyes Radeon RX 7000 sorozatú VGA-kkal felszerelt konfigurációkon.

Megjegyzendő, hogy az AMD kikapcsolta a gyári beállítások visszaállításának lehetőségét, helyette a AMD Cleanup Utility alkalmazását javasolják.

A 23.8.2-es verziójú, frissített Adrenalin Edition családba sorolt drivercsomag a 64 bites Windows 10, valamint 11 operációs rendszert támogatja, és a Radeon RX 400, 500, 600, Vega, VII, Pro Duo, 5000, 6000, 7000, illetve Pro szériás grafikus kártyákhoz, továbbá a legalább negyedik generációs GCN dizájnt használó mobil Radeonokhoz telepíthető, plusz támogatja még a Vega architektúrára épülő IGP-vel rendelkező Ryzen, meg Athlon APU-kat is. A notebookokhoz az AMD általános terméktámogatást kínál, vagyis a csomag telepíthető a megfelelő hardverekkel rendelkező noteszekre, de az egyedi, specifikus funkciókért nem felelnek, ezekhez továbbra is külön terméktámogatás szükséges az adott rendszer gyártójától.

Az AMD Software: Adrenalin Edition 23.8.2-es szoftvercsomag és a hozzá tartozó dokumentáció letölthető az AMD szerveréről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés